Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Njoftimi mbi zhvillimin e Forumit AIC

Më datë 12 Maj 2015, në Hotel “Harmonia AS” Durrës (Golem), u mbajt Edicioni i XV- të i Forumit të Dhomave të Tregtisë së Adriatikut dhe Jonit, me temë: “Sipërmarrja në skenarin e ri të Makrorajonit Adriatik – Jon, politikat e reja të zhvillimit të SME-ve dhe faktorët kontekstualë” Në këtë ngjarje ndërkombëtare morën pjesë rreth […]

Top

You Might Be Also Interested In: