Arüsder 2017 – Panairi i pajisjeve të montuara në automjete, i cili do të zhvillohet në Stamboll në datat 22.11.2017 – 25.11.2017 tek Qendra Expo Yeşilköy në Turqi. Ky panair synon të sjellë së bashku ekspozuesit dhe vizitorët ndërkombëtarë nga sektorët e automobilave, automjeteve për  transport mallrash, motorëve dhe biçikletave.Për informacione të mëtejshme mund të shihni në website e panairit:

http://www.fuarplus.com/Ar%C3%BCsder-2017—Ara%C3%A7%C3%BCst%C3%BC-Ekipma-/tr/detail/fuar/86660/6

Data : 22-25 Nëntor 2017

Sektori: Degë e sektorit industrial e  pjesëve të automjeteve, makinat e punës

Programi:  

22 Nëntor: Mbërritja

23 Nëntor: Pjesëmarrja në Kongresin B2B

24 Nëntor: Vizita në Panair

25 Nëntor: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 03 Nëntor 2017

Vendi: Stamboll

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një

Duke u ngarkuar…