Restaurimi Yapex do të mbahet më 15-18 nëntor 2017 me temën Restaurimi, Rinovimi dhe Mbrojtja e Trashëgimisë Kulturore, i vetmi panair në Turqi i ketij lloji. Ky panair fton të gjithë investitorët, projektuesit, prodhuesit dhe institucionet kombëtare dhe ndërkombëtare që punojnë në restaurimin, ruajtjen, funksionimin dhe transferimin e punimeve arkitekturore të vjetra dhe të fundit të trashëgimisë kulturore si dhe aplikimet me restaurimin dhe rinovimin e ndërtesave.
Për informacione të mëtejshme mund të shihni në website e panairit:
http://www.yapexrestorasyon.com/
Data : 15-18 Nëntor 2017
Sektori: Materiale Ndërtimi dhe Restaurimi
Programi:  

14 Nëntor: Mbërritja

15 Nëntor: Takime B2B

16 Nëntor: Vizita në Panair

17 Nëntor: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit:  29 Tetor 2017

Vendi: Antalia

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një

Duke u ngarkuar…