Plast Eurasia i Stambollit konsiderohet si një nga takimet më të gjera të industrisë së plastikës në Turqi. Euroasia luan një rol të madhë për të hapur industrinë në tregjet ndërkombëtare dhe gjithashtu drejton investimin e teknologjisë dhe makinerisë. Për informacione të mëtejshme mund të shihni në website e panairit: http://plasteurasia.com/en/e-brochure

Data: 6-9 Dhjetor 2017
Sektori: Plastikë dhe ambalazhim.
Programi:
14 Nëntor: Mbërritja
15 Nëntor: Takime B2B
16 Nëntor: Vizita në Panair
17 Nëntor: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 17 Nëntor 2017

 

Vendi: Stamboll

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një

Duke u ngarkuar…