Samsun Food është Panair Ndërkombëtar 4 ditor që do të mbahet nga 23 deri më 26 nëntor 2017 tek ekspozita TUYAP dhe Qendra e Kongreseve në Samsun të Turqisë. Në këtë Panair reklamohen produktet e mishit, qumështit, prodhimeve të melçisë, prodhimeve të detit, miellit, frutave dhe produkteve bimore, shtazore dhe vajra bimore.
Për informacione të mëtejshme mund të shihni në website e panairit:
https://www.expointurkey.org/exhibitions/istanbul-buyukcekmece/samsun-food-2017

Data : 23-26 Nëntor 2017

Sektori: Ushqim dhe Pije, Teknologji e Përpunimit, i Paketimit dhe i Logjistikës

Programi:  

23 Nëntor: Mbërritja

24 Nëntor: Pjesëmarrja në Kongresin B2B

25 Nentor: Vizita në Panair

26 Nëntor: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 08 Nëntor 2017

Vendi: Samsun

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një

Duke u ngarkuar…