NJË BIZNES, NJË LLOGARI ME SHTETIN | Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë - Durrës

NJË BIZNES, NJË LLOGARI ME SHTETIN

Pas dy seminareve, kushtuar gjetjes përkatësisht të rrugëve për uljen e çmimit të energjisë elektrike dhe të karburanteve, seminar 5 Maj 2017 “Mundësi të zbatimit të TVSH në favor të biznesit” përbën një realizim tjetër të misionit të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës: mbrojtja e interesave dhe rritja e aftësive konkurruese të biznesit operues … Vazhdoni me leximin e NJË BIZNES, NJË LLOGARI ME SHTETIN