Porti i Peshkimit, më në fund i peshkatarëve | Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë - Durrës

Porti i Peshkimit, më në fund i peshkatarëve

Pas peripecish që zgjatën gati një vit e gjysëm, Porti i Peshkimit u çlirua nga pushtimi i jahteve, të cilat kanë gjetur strehë të përkohëshme në disa qoshe të kalatave të Portit Detar. Ndërkohë, duhet t’i bashkohemi gëzimit të peshkatarëve, të cilët arritën të ankoronin anijet e tyre vetëm pak ditë para stuhive të kohëve … Vazhdoni me leximin e Porti i Peshkimit, më në fund i peshkatarëve