Njoftime

Ju informojmë se Tirana Expo Centre në bashkëpunim me Ministrinë e Energjisë dhe Industrisë, Ministrinë e Transportit dhe Infrastrukturës dhe... Më tepër


Më datë 12 Maj 2015, në Hotel “Harmonia AS” Durrës (Golem), u mbajt Edicioni i XV- të i Forumit të Dhomave të Tregtisë së Adriatikut dhe Jonit, me temë: “Sipërmarrja në skenarin e ri të Makrorajonit Adriatik – Jon, politikat e reja të zhvillimit të SME-ve dhe faktorët kontekstualë” Në këtë ngjarje ndërkombëtare morën pjesë rreth 40 Dhoma Tregtie nga tetë vendet e pellgut të Adriatikut dhe... Më tepër

Përfundimi i zgjedhjeve për Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës.

Me 22 Prill 2015 pëfunduan zgjedhjet për organet drejtuese të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës. Për të njohur anëtarët e Kryesisë dhe Asamblesë së re ju lutem shihni në seksionin Rreth nesh/Organizimi/Organet Drejtuese.

Projekte

PANAIRI NDERKOMBETAR I TURIZMIT “PLACE2GO” Në kuadër të projektit “Zinxhiri i Turizmit: bashkëpunimi midis Emilia-Romagna dhe Marche me Shqipërinë, Kroacinë dhe Malin e Zi”, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës së bashku me një grup... Më tepër

 “ELISSA” me partner lider Universitetin e Barit dhe me nje partneritet te gjere te botes akademike dhe institucioneve te EU dhe shqiptare.  Ky projekt ka ne fokus sektorin e bujqesise, duke u perqendruar tek e-Learning, inovacioni dhe zhvillimin i qendrueshem i bujqesise... Më tepër

Rrjeti i Informimit te Bashkimit Europian per Biznesin.” me partner lider Bashkimin e Dhomave te Tregtise dhe Industrise se Shqiperise (UCCIAL). Ky projekt financohet nga Delegacioni i B.E dhe synon te mbeshtese informimin e bizneseve shqiptare qe duan te operojne ne nivel... Më tepër

Zëri i dhomës

Duke analizuar marëdhëniet ndërmjet shtetit dhe sipërmarrjes private, si dhe stadin e integrimit europian të vendit tonë, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës konsideron  se, për lehtësimin e të bërit biznes,  është bërë e domosdoshme që:  Më tepër

Per nje pakt me sipermarrjen Tashmë është bërë e qartë për të gjithë aspirata e Shqipërisë per t’u bashkuar me familjen europiane. Dëshmi të veprimit të këtij prioriteti madhor shqiptar janë pa dyshim antarsimi në NATO, përpjekjet... Më tepër

Tronditja që solli kriza botërore, e shkaktuar nga liria e tepruar dhe etja për fitime të mëdha me çdo kusht e kompanive të mëdha të sigurimeve, e ka detyruar Europen të ridrejtojë edhe një here vëmendjen ndaj biznesit të vogël, që mbështetet në ekonominë reale. Me... Më tepër

Evente

Nuk gjenden evente te reja