Njoftime

Përfundimi i zgjedhjeve për Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës.

Me 22 Prill 2015 pëfunduan zgjedhjet për organet drejtuese të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës. Për të njohur anëtarët e Kryesisë dhe Asamblesë së re ju lutem shihni në seksionin Rreth nesh/Organizimi/Organet Drejtuese.

Në këtë ngjarje ndërkombëtare do të marrin pjesë gati 40 Dhoma Tregtie nga tetë vende të pellgut të Adriatikut dhe Jonit, si Italia, Sllovenia, Greqia, Kroacia, Mali i Zi, Shqipëria, Bosnja-Hercegovina, Serbia, autoritete të larta europiane, qendrore dhe lokale të shtetit Shqiptar, agjenci zhvillimi dhe komuniteti i biznesit . Kjo ngjarje ndërkombëtare do të zhvillohet në dy pjesë: [list line="no" style="style1"] Sesioni Plenar Tryezat e Punës [/list] -  Turizmi dhe... Më tepër

Projekte

PANAIRI NDERKOMBETAR I TURIZMIT “PLACE2GO” Në kuadër të projektit “Zinxhiri i Turizmit: bashkëpunimi midis Emilia-Romagna dhe Marche me Shqipërinë, Kroacinë dhe Malin e Zi”, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës së bashku me një grup... Më tepër

 “ELISSA” me partner lider Universitetin e Barit dhe me nje partneritet te gjere te botes akademike dhe institucioneve te EU dhe shqiptare.  Ky projekt ka ne fokus sektorin e bujqesise, duke u perqendruar tek e-Learning, inovacioni dhe zhvillimin i qendrueshem i bujqesise... Më tepër

Rrjeti i Informimit te Bashkimit Europian per Biznesin.” me partner lider Bashkimin e Dhomave te Tregtise dhe Industrise se Shqiperise (UCCIAL). Ky projekt financohet nga Delegacioni i B.E dhe synon te mbeshtese informimin e bizneseve shqiptare qe duan te operojne ne nivel... Më tepër

Zëri i dhomës

Duke analizuar marëdhëniet ndërmjet shtetit dhe sipërmarrjes private, si dhe stadin e integrimit europian të vendit tonë, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës konsideron  se, për lehtësimin e të bërit biznes,  është bërë e domosdoshme që:  Më tepër

Per nje pakt me sipermarrjen Tashmë është bërë e qartë për të gjithë aspirata e Shqipërisë per t’u bashkuar me familjen europiane. Dëshmi të veprimit të këtij prioriteti madhor shqiptar janë pa dyshim antarsimi në NATO, përpjekjet... Më tepër

Tronditja që solli kriza botërore, e shkaktuar nga liria e tepruar dhe etja për fitime të mëdha me çdo kusht e kompanive të mëdha të sigurimeve, e ka detyruar Europen të ridrejtojë edhe një here vëmendjen ndaj biznesit të vogël, që mbështetet në ekonominë reale. Me... Më tepër

Evente

Nuk gjenden evente te reja