Regjistri i bizneseve aktive

Anëtarë aktivë konsiderohen ato biznese, të cilët kanë deklaruar se do të vazhdojnë të ushtrojnë veprimtarinë e tyre dhe janë regjistruar vullnetarisht në Dhomë për vitin 2017.

Poshtë janë gjithë antarët aktualë të Dhomës së Tregtisë Durrës për vitin 2017

Nr.Emri i aktivitetitAdministratoriAktiviteti
1Q.P.B.E.Andrea XhavaraAsistence teknike per biznesin
2BADRIKLOBardhyl BeleguNdertim. Restorant
3ALB-DUCROS TEPELENAKamber AliuPerpunim, prodhim i artikujve agro industriale, bimeve mjekesore.
4ARTIC GROUPTomi IsmailatiTregti imp-eksp te produkteve te ngrenshme me produkte peshku
5ES & SFederico BalsaminiTregti paisje elektronike
6CONFORTRitvan CamiProdhim dhe tregtimin e tubave dhe rekorderive plastike Im-eksp
7DETERSIVITALYSalvatore BaroneTregti prodhim tregti detergjentesh
8VRANA SECURITY GROUPAna VranaRuajtja dhe sigurimi i objekteve publike
9TEUTA PRINTTeuta resuliShtypshkrime te te gjitha llojeve
10K.I.D - ALBAsllan BarajProdhim, tregtim prodhime e materiale per ndertim
11OVVITALElvis Do?iRritja e shpendeve per prodhim vezesh dhe mishi
12KOROCIYlmi KorociImp-eksp tregti me shumice e mineraleve
13DUNI AGENCYAstrit Du?iAgjensi detare, spedicioni, transporti
14LORE MEDICAL GROUPPietro RapposelliProdhim, tregti me shumice te veshjeve te punes
15FJONA 2006Arben MemaAgjensi pastrimi, transport mbeturina urbane
16K.A.D.Aurel Kaculini?Agjensi detare, spedicionere?
17AUTORITETI PORTUAL DURRES SHAGazmend ShalsiNgarkim, shkarkimi i mallrave
18ADRIALulzim HatellariPilotim, omerxhim i anijeve vendase dhe te huaja
19CO.ALAlbert DodaNd?rtim
20AMA RECYCLINGRezart ZylfiGrumbullim , perpunim metaleve joferroze
21NATURAL ALBAIrene TostiTregtimin e produkteve natyrore biologjike
22ADISNikolla DafaAgjensi turistike
23SE & AN Selaudin SulejmaniTregti artikuj te ndryshem
24HARMONIA HGMuhamed KurmeniSherbime hotelerie
25TUR.ALB.KROMFethi KajaKerkim, shfrytezim tregti kromi
26INSIFA 6-VELLEZERITNdricim OsmaniProdhim, tregti ?mb?ltore
27KANTINA GJ. K. SKENDERBEUKrenar HasanajProdhim pijesh alkolike
28ENO TDTonin DedejRiveshje gomash
29KASTRATI & PETROLMujo MergutiTregti karburanti
30ITALINOX SHQIPERIAAdrian ReciTregti perpunim inoksi
31FUTURA 77Elvis LalaKultivim, prodhim produkte bujqesore
32NEREIDANikolla LaciAgjensi detare, spedicionere
33RUSLLAN BEBORusllan BeboTregti artikuj te ndryshem industrial
34ERLEDGezim SerenajAgjensi detare, spedicionere
35KASTRATI SHPKShefit KastratiImport- eksport tregti karburanti
36DURRES CONTAINER TERMINAL SHAMesut JanarMenaxhim operim terminalin e konteniereve
37BESIM TUSHABesim TushaKontabel i miratuar
38CORALHelidon RrugaZenie dhe tregti peshku
39PAP METAL IMPEXProletar HasaniProdhim dhe tregti profile metalike
40TEUTA DURRESArben BabametoTregti ambalazhi mall.ushqimore
41DESLABlendi Ke?iNd?rtim
42PELIKANGenc MatajAgjensi detare, spedicioni, transporti
43ALBA TRANSXhevdet VogliTransport, tregti artikuj te ndryshem
44DYRRAHSPEDShpresa ProdaniTransport, prodhim konfeksionesh
45ALBKALUSTYANXhevit HysenajGrumbullim , perpunim bimeve medicinale
46SHALA TRANSMustafa ShabaTransport komb?tar e nd?rkomb?tar mallrash
47A & V GAS SHAOrledia BareTregti nafte, benzine, gaz
48MESHKURTILodevik MeshkurtiTregti materiale te ndryshme
49INTERALBA LOGISTICIlir Verdha Aktivitet spedicioner e te agjentit
50ALBA CONFDaniele CataldoProdhim konfeksione
51BUJARI Bujar HaznedariTregti me pakice artikuj te ndrysh?m
52LUKA EKSKAVATORIRudina KapllanajImp-Eks tregti me shumice e pjeseve te # per makineri
53FULL SERVICEOronzo ProtopapaDhenie me qera mjete motorike
54REXTOURS TRAVEL AGENCYAnton TuciAgjensi udhetimi transport nderkombetar
55AKIL KEBEJAkil KebejTregti kerpudhash. Mbledhje tartufi dhe konservimi i tij.
56ALBTOURS DURRESIEnver MehmetiAgjensi turistike
57LLAZAR TATILlazar TatiPunime metalike
58COFFEE PARTNERAdrian BardhiTregti artikuj te ndryshem, kafe etj.
59DASTBujar Mu?aImport-eksport, prodhime llaci, kolle, tulla, pajisje hidrosanitare, etj
60LEA -2011Ardian CitoziProdhim tregti produkte bujqesore
61I.B. RECYCLINGFatbardh MecaImp-Eksp tregti pjese kembimi per autovetura
62SHA NPVGezim ?ulajDhenie me qera ambjente
63CMR HOLDINGOrjon BajramiProdhim, trgti materiale ndertimi
64EDIPACKBardhyl BaltezaProdhim kartoni, flete, kuti kartoni, prodhim letre
65G & A PROJEKTAlier CaraProjektim, supervizion
66G.I.GPellumb AlimadhiProdhim, tregti kepuce
67MOTOR.ELSajmir BalliuAvolxhim motorrash elektrik
68TEORENOrest CelaTregti imp-eksp mallra elektrike
69GIOADAdil BeqirajTregti artikuj kozmetike, bar, restorant, hotel
70RIALBA TECNICHAndrea RotondiProdhim mekanik i paisjeve elektrike
71ISMAILI GROUPSefer IsmailiTregti mallrash industriale
72PESPA ALUMINLavdosh PetoshatiProdhim, perpunim i profileve te aluminit
73BUNAArtur Bujari?Prodhim mobiljesh?
74ALBEL SAKostandin PapaProdhim thase plastike dhe letre
75VARAKU-EShpetim VarakuPunime nd?rtimi
76KALDAJASokol KallogjeriFabrikimi konstruksione metalesh
77NATYRAL ATCLorina LiperiImport-eksport bim? mjeksore, perpunim bimeve aromatike-mjekesore
78ALBANIA TRADINGYlian LiperiImport-eksport bim? mjeksore
79DIAMANTPerikli GogaAgjensi spedicionere, transport
80SERVICES HO-RE-CAMustafa KerniqiImp-Eks tregti me shumice e mallrave te ndryshem ushqimore
81ERA POLIC SECURITYElton DodaSherbimi i ruajtjes se personave
82ATI KONFAltin KullaTregti mallra te ndryshem industriale
83ALBETMisir Met-HasaniProdhim inerte, betoni dhe materiale ndertimi
84EDMOND XHERAJEdmond XherajImp-Eks tregti me shumice e pjeseve te # per makineri
85ALUFLORErjola XhekoProjektim, prodhim, zbatim fasadash te xhamit, alukobondi
86EUROTECH CEMENTFrancesco BrambilaImport-export, magazinim i produkteve te tij.
878 MILAArben IslamajCall Center
88KIBE ONE LABORATORIFeim AlliuProdhim tregti produkte kimike per ndertim
89EDILCASS VBIrfan BallaMontim dhe prodhim kaseta, grila, dyer
90ETERIAIljaz MehmetiProdhim e montim i elektroshtepiakeve dhe makinerive te perdorura
91FER - TOURSRiza OsmanajAgjensi turistike udhetimi, transport turistike
92ALUSHI -TRANSRiza AlushiTransport nderkombetar per te trete e me qera
93BEBA COSMETICElsa BaltezaProdhime higjeno-kozmetike dhe tregtimi i tyre
94ARTINOXVildan DibraPunime inoksi
95KAPPA OILKrenar LaskoTregti vajra lubrifikante
96ROMANO PORTBehar SadikNdertim, shfrytezim porti i hidrokarbureve
97ADRIATIKA BETONArdjan MukaProdhime betoni
98DEKOLLBledar ?elaProdhim, tregti materiale ndertimi
99CMA CGM ALBANIAGenc MatajProkurime sherbimeve publike
100ALBITAL CANONMikel LlazoTregtim, instalim mirembajtje e produketeve hardware e software.
101AMBRA SRLXhemal BerxulliProdhim konfeksione me fason
102ARLI INTERNACIONALAgim RametaTregti impute bujqesore
103SIBJORNIArmand KalemiTregti artikuj ushqimore
104DELDRoland ProfitiProdhime te ndryshme alumini e plastike
105LABOSEdmond LlaftiuPerpunim druri
106L&M COMERCIALMajlinda ShametiImport-export , tregti artikuj ushqimore
107SONILA OSMANISonila OsmaniKurse te gjuheve te huaja
108DEVAMFiqiri KarreciImp-Eks tregti me shumice e pakice i artikujve te ndryshem
109MANIFACTURE ITALIANACipro CarmineProdhime mekanike, fishek p?r brava
110D'ARTEXValter FloridiP?rpunimi i serigrafeve dhe stampimi i pamjeve te shkruara
111DURKO S&LSabri EleziProdhim i konfeksioneve
112MCPSkender MilaqiProdhim, riparim pjese te ndryshem plastike
113KOMPLEKSI TURISTIK BLEARTNamik SadikuHotel Bleart
114GLLAVICAFiqiri KllariNdertim
115GERISArben MihajTregti me shumice mallrave industrial
116KONSERVIMI ADRIATIKArtur MataPerpunim, konservim peshku dhe produkte bujqesore
117ARTAN NGJECIArtan NgjeciTransport rrugor kombetar e nderkombetar mallrash per te trete me qera
118ISTREFISelim IstrefiImport -eksport tregti artikuj te ndryshem
119ALBA MANUFACTURINGDemenico MonteProjektim, prodhim tregtim i kontiniereve per ushqime
120ALBAMARBesim TropliniZenie dhe tregti peshku
121GLAUKIAS TECHNOLOGYBesnik DomiImp-ekp i makinerive te kafese
122PETRAQ HAXHIUPetraq HaxhiuTregtime artikuj te ndrysham , kinkaleri e parfumeri
123ICAROFilomena CavalloKonsulence te ndermarrjeve
124CADE TRADETeresa de AdessisImp-ksp tregti me pakice e kafes dhe nenprodukteve te saj
125ARLI MARSuela KapllaniZenie dhe tregti peshku
126SHIROKAEngjellushe ShirokaProdhim konfeksione
127SHEHDULADenata ShehdulaTregti medikamente per bujqesine
128LU & ARLulzim MyftarajImp-Eksp tregti me shumice e pakice artikuj te ndryshem. Transport
129DERRIGALLuigino MarinucciProdhim kepucesh e faqe kepucesh
130CELMANITahir CelmanajImport eksport tregti karburanti
131DYRRAKIUMLulzim XhymertiProdhim tregtim tulla
132REARPlator MehmetiTregti artikuj elektrike
133ALBANIA TECHNOLOGY SYSTEMMarco PennesiNdertim, montim i makinerive bujqesore
134ALBANIAN HERBKujtim ZerePerpunim imp-eksp bimeve medicinale
135GERTIArben HoxhaTregti materiale ndertimi
136ENHOArben HoxhaTregti materiale ndertimi
137GRASHIElton GrashiProdhim tregti e materialeve, mjeteve detare e peshkimi
138KONSURCIUM PENELOPAIlva AjaziKonfeksione me mall porositesi
139DECONJusuf PukaNdertim
140SA - ENIS GROUPAgim MitrakuTransport rrugor kombetar dhe nderkombetar udhetaresh
141XHULJA Lulzim MetaliuPerpunim, tregtim produkte bujqesore
142FATMIR KORRIKUFatmir KorrikuTregti lule natyrale
143AUTO GENIShkelzen LushajTregti autovetura, pjese kembimi
144DIDA PETROL Fadil DidaImport - Eksport tregtim me pakice e karburanteve
145STABELBashkim StafhasaniTregti karburanti me pakice
146DELTA CONSTRUKSIONShp?tim TikvinaProdhime betoni, ndertim
147ILIR POSTOIlir PostoSaldime inoksi
148ETKEAEdlira StefaImp-Eks tregti me shumice e pakice i artikujve te ndryshem
149OASI -PELLulieta KucuqiGrumbullim perpunim Imp-eksp
150AGROWINDQanie KodraTregti pesticide
151MONDIAL TRANSSotiraq BardhiImp-Eksp artikuj te ndryshem, pjekjke ambalazhim kafe
152ITAL CONSTRUZIONIGentian MemaNdertim impianteve mekanizmave. Strukturave ndertuese civile dhe industriale
153KELT & DALEdmond KurtisiNdertime
154ELITANuredin BllackoriImp-eksp tregti te ndryshme
155EUROPEAN BRAKE SYSTEMIva TataniTregti pjese kembimi dhe aksesore makinash
156EUROPEAN BRAKE CENTERGeorgios KarampinisSherbime servisis per automjete dhe motora te cdo tipi.
157ALBA MACHINERYMariano MengarelliProjektimi, prodhimi, instalimi i impianteve industriale
158HOTOVAElvis HotovaProdhim faqe kepucesh e sandaleve, kepuce te gatshme
159AES COMMUNICATIONJani AngjeliTregti ne fushen e investimeve te sistemeve elektronike
160PASTRIMIT DETAR SHAIlir KaragjoziSherbime detare, pastrim mbeturinash, hotel
161WIN SOLEMauro CastignaniProdhim e shitje me shumice e kepuceve
162PIAZZA AEROPORTArtur LukuAktivitet ne fushen e sherbimeve te bar-restorant
163AL-ASFALTAstrit VarakuNdertim
164BLEADHasan CukaliProdhim dhe tregti konfeksione
165EGNATIA -1Radames RamadaniNgarkim, shkarkimi i mallrave
166ANISA NOEMIZhaneta SaliuImp-ekp qepje konfeksione
167KASTANOMU MADEMCIUKNadir Haluk VardarVeprimtari ne fushen e mineraleve
168LULZIM KASALulzim KasaTregti dhe punime mermeri
169KL-ED KABELLDoklead AdemiSherbim operator me tv kabllor
170NABER - KONFEKSION SHIJAKNazmi GroriProdhim konfeksionesh me fason
171SKERDILAJD DRABOSkerdilajd DraboTregti, ambalazhim te produkteve ushqimore
172SALI TRANSEndri SaliTransport udhetaresh, mallrash brenda dhe jashte vendit
173DELTA BETONHysen KacaniTregti me pakice karburanti, hotel
174HEKURAN CEPIHekuran CepiTregti materiale ndertimi dhe dru zjarri. Hekurthyes
175DAUTI TRANSPORT SPEDDaim RamadaniTransport, spedicion tregti dhe sherbime
176FERRAMENTA SHAHINIBasri ShahiniImport-eksport i mallrave industriale
177CAIXiaoyin JiProdhim e tregti te tegeleve te kepuceve
178AN METALBerton TafaniImp-Eksp, prodhim konstruksione metalike
179GJOKA + AErmir SheraSigurimi i objeketeve publike dhe private
180UNLIMITED TRAVELRezart DuciAgjensi detare spedicionere, turistike
181DMCEntela VelajAktivitet ne fushen e regjimit aktiv fason
182BEL CONTIEdmond IliaBar Restorant Hotel
183PROTEC SHOESAntonio DiterlizziProdhim i faqeve te kepuceve e sandaleve
184INTI MODAEdlira GjuziProdhim tregti konfeksione
185BLUE EYESAntonio MonticelliProdhim, tregti konfeksione
186AFTOSimon Alexander HarmOperim permiresim terminalit te trageteve
187AIBA KOMPANIAndi DukaProdhim e tregtim vezesh
188VIVAS -NNikoll DhaskaliHoteleri, bar, restorant
189LEDA 2007Adrian HaznedariTransport dhe spedicioni
190BLEDIKudusi ShahinajNxjerrje dhe tregti kromi
191MEDMAR NAVIGATIONNiko BolloTransport detar mallrash
192MED SERVICESLefter ThanoAktivitet transport detar
193DIMEXDhimiter RrokoProdhim, tregti detergjentesh
194ALBA COSMETICAdi MehmetiTregti me shumice e pakice e produkteve te estetikes
195COCOALErmonela GumiInkubinime zogjve per veze dhe broiler
196SHKELZEN PACIShkelzen PaciGrumbullim perpunim Imp-Eks bimesh medicinale
197EXCELLENT CONTROL?Dilaver Mezini?Kontroll cilesor dhe sasior mallrash?
198ALBA PINE Qani GjiniGrubullim, perpunim, eksport prodhime te te dyja pijeve
199ADRIA FERRIES AGENCYShkelqim XhaxhiuSherbime agjensi detare
200TROPIKALArdian TakajHotel, Bar, restorant, tregti me shumice e pakice
201VELLEZERIT KOLANikoll KolaTregti materiale ndertimi
202ALFRED SHKRETAAlfred ShkretaTregti dyshekesh
203IRSJOLA Agim Cela Imp-eks te artikujve te ndryshem
204ARVIVirgjil NiniHotel
205OCCARI & PARTNERSDiego OccariPerpunim i te dhenave, kontabel
206BLD GROUPValter BoldriniQepje prerje hekurosje
207DUNI PORT AGENCYPamela NikoAgjensi udhetimi
208AMBER INTERNATIONALEmiljano HaxhiuProdhim, perpunim, ambalazhimi produkteve te duhanit
2093ALKrenar BreguImp-eks mallra te ndryshem
210ROAN TRANSGezim ThartoriImp-eks artikuj te ndryshem
211EURO - BICAKUMirash BicakuPunime druri
212PROFILINEIlir KapinovaProdhim, tregtim duralumini
213ALBANIAN NATURAL HERBSGeorgios TrikkasGrumbullim perpunim imp-eksp bimeve medicinale
214SOKOLAJ Olizana PematiMallra te ndryshme te lendeve te para
215DENISNdrec KolaTregti import eksport mallrash
216DEDJA SHIPPINGArtur DedjaAgjensi detare
217GRORI KONFEKSIONNazmi GroriProdhim konfeksione
218SARP & LABEntela KapllaniProdhim, tregti prodhime kimike per ndertim
219ARDJashar ArrezaTregtim i mallrave ushqimore arsim privat
220MALAJ - AAgustin MalajTransport kombetar dhe nderkombetar te mallrave
221REWORK COLuca FalconeProdhim e instalim produkte elektrike elektronike
222INTEX FIBERRedian KraliProdhime makinerish dhe mbushje dysheqesh
223PILOTIM - OMERXHIMArben BedoPilotim, omerxhim i anijeve vendase dhe te huaja
224GOURMET & CoTheofan KazanxhiuImport, tregti kafe
225EMS ALBANIAN PORT OPERATORManfred Muller Menaxhim operim ndertim terminalesh
226SEMA & CoArjona PepaBar- Restorant
227AGROHELPAlma TrunguTregti PMB
228SELLGROUP WEARNicola SellitriProdhime konfeksione me fason
229REY PLASTIKASami OsmaniProdhime plastika
230NIKI MAREArjan LaciAgjensi turistike , udhetimi, detare spedicionere
231ZASHAAdrian RamaKerkim, shfrytezim tregti kromi
232KASAJonuz KasaNdertim, arsim
233GEZIM RECIGezim ReciAgjensi shitje biletash
234COSMOGAZXhevahir Manaj Imp-eks pjese kembimi, servis
235FATBARDH GJYSHIFatbardh GjyshiShitje me shumice e pakice e peshkut dhe nenprodukteve
236JURGEN BABAMUSTAJurgen BabamustaFarmaci
237SPIRO SULISpiro SuloRestorant
238ARTA LATIFIArta LatifiKopesht
239EDUARD SPAHIUEduard SpahiuKabinet mjekesor dhe laborator
240AUREL SHERAAurel SheraServis makinash
241ALMERA COMPANYBusher AwardImp-eksp te materiale elektrike, hidraulike katering
242ALB PROFESSIONALMerita NurkaKurse formimi profesional
243FAR ART SHOESAntonio FarinaProdhim i pandoflave te llojeve te ndryshme
244EKOPLANViktor DhimgjiniAktivitet ne fushen e studimeve dhe projektimeve te urbanistikes
245GALAManfred Muller Agjensi transporti
246E-M SHALA GROUPEdmond ShabaBlerje dhe shitje e autoveturave
247PERPARIMI SHAFlamur CaushiImp.eksp tregti hekuri
248KAPPA GEPARDShpetim HoxhaImport i lendeve te perpunimit te gomes
249TIME 10Marcello PerdicchiaProdhim me pakice e shumice i kepuceve
250MIGJENIGezim HoxhaArsim privat
251DOKSANI - GFatmir DoksaniNdertim
252MILENIUMI I RINdricime ZekajShtypshkrime te te gjitha llojeve
253OPTIKA -ALSafet OshafiOptike
254KASTRATI SHAGani KastratiTregti Karburanti
255KOSTANDIN TEGOKastandin TegoProdhim, tregti embelsira
256DONIKA BAJRAMIDonika BajramiKopsht
257ANDI BALLAAndi BallaPeshkim
258ERENIK CAKRAJErenik CakrajFurre buke
259VIP TOURSErmira AbdullaAgjensi udhetimi
260 ADMIRIM FERRAAdmirim FerraPeshkim
261ARUSMichele PiazzolaQepje faqe kepucesh
262BR & DT GROUPBardhyl Reka Ndertim
263INDRIT BARDHOIndrit BardhoQeradhenie automjetesh, transport mallrash brenda dhe jashte vendit
264MILICIGjergj KolaTregti lende drusore
265LUNARLulzim AruciSherbim agjensi detare, spedicionere
266BRAKA CONSTRUCTIONArmand BrakaNdertim dhe mirembajtje e ndertimeve civile
267BETIM LUSHKJABetim LushkjaProdhim, tregtim produkteve bujqesore
268LAND ARTKristaq ShukaImp-eks te produkteve bujqesore
269ANDON LASKA Andon Laska Prodhime betoni
270NOTIM KALLMETINotim KallmetiProdhim tregti kolltuqe
271ALBITALIA PELLEMurat BushiPerpunim dhe prodhim i lekures
272FLAMUR JAKUFlamur JakuStampime mbulesa tavolinash dhe ambalazhime imp-eksp
273INTERNATIONAL WELLNESSAdolfo ApicellaKonsulence mjeksore per shendetin e popullates
274NETINamik KociGrumbullim perpunim tregti prodhime blegtorale
275SHANI MEDICAL CENTERIlir ShaniSpital
276RRUGIAPaqesor RrugiaTransport mallrash
277GERMANIIsmail GermaniServis makinash
278ALBSTEELProletar HasaniTregti materiale te ?elikut
279KASTRIOTI & PETROL Mujo MergutiTregti me pakice e karburanteve
280ALBAN LIKAAlban LikaProdhime pasti?erie
281ALBANIAN STEVEDORING COJens UweNgarkim, shkarkimi i mallrave
282ALBSUD SERVISAlfredo SuarezIndustria e perpunimit te lekureve
283ERILDA SADIRAJErilda SadirajStomatologe
284SAN NIKOLLAVasil BolloAgjensi detare spedicionere
285KAST & GASBilbil KastratiImp-eksp, tregti gazi
286FADIL VEIZIFadil VeiziMarket tregti artikuj ushqimore
287ALB.MECGentian TushaTregti prodhim te ?do artikulli te fushes mekanike
288MAJLINDA NALLBANIMajlinda NallbaniAvokate
289AGRO-KORANIAgron KoraniImp-Eksp prodhim e trgti fidanesh dhe lule dekorative
290FRIENDSHIP CUSTOMS MSMEnkelejda SpiruAgjensi doganore
291ARTAN HAXHIJANIArtan HaxhijaniTregti me shumice dhe pakice e pijeve (vere)
292FUSIONElton ShalaPerpunim metalesh e guresh te cmuar
293EUROPETROL DURRES ALBANIAFrident KuqiPerpunim tregti me shumice e naftes
294TEX - STYLEErjola CerlojAktivite te prodhimit e sherbimit te industrise tekstile dhe te veshjeve
295I.A.M.Arjan NdraxhiTregti plehra kimike, grure. Miser
296ALBAFLEXAdnan SukajProdhim, tregti mobilie

Ketu keni regjistrin e Dhomes për 2015 dhe 2016