Regjistri i bizneseve aktive

Anëtarë aktivë konsiderohen ato biznese, të cilët kanë deklaruar se do të vazhdojnë të ushtrojnë veprimtarinë e tyre dhe janë regjistruar vullnetarisht në Dhomë për vitin 2018.

Poshtë janë gjithë antarët aktualë të Dhomës së Tregtisë Durrës për vitin 2018

1Q.P.B.E.Andrea XhavaraAsistence teknike per biznesin
2LLAZAR TATILlazar TatiPunime metalike
3VRANA SECURITY GROUPAna VranaRuajtja dhe sigurimi i objekteve publike
4AVNI MULDAKAAvni MuldakaImp-eksp stampime, mbulesa tavolinash dhe ambalazhime
5BUJARI Bujar HaznedariTregti me pakice artikuj te ndrysh?m
6ALBTOURS DURRESIEnver MehmetiAgjensi turistike
7R.O.V.EMauro IzzaccaniTregti e vajit vegjetal
8TEUTA PRINTTeuta ResuliShtypshkrime te te gjitha llojeve
9BESIM TUSHABesim TushaKontabel i miratuar
10NATYRAL ATCLorina LiperiImport-eksport bim? mjeksore, perpunim bimeve aromatike-mjekesore
11ALBANIA TRADING COOrges LiperiImport-eksport bim? mjeksore
12PAP METAL IMPEXProletar HasaniProdhim dhe tregti profile metalike
13KALDAJASokol KallogjeriFabrikimi konstruksione metalesh
14FUTURA 77Elvis LalaKultivim, prodhim produkte bujqesore
15CORALHelidon RrugaZenie dhe tregti peshku
16K.A.D.Aurel Kaculini?Agjensi detare, spedicionere?
17ETERIAIljaz MehmetiProdhim e montim i elektroshtepiakeve dhe makinerive te perdorura
18CMR HOLDINGOrjon BajramiProdhim, trgti materiale ndertimi
19NEREIDANikolla LaciAgjensi detare, spedicionere
20KAPPA OILKrenar LaskoTregti vajra lubrifikante
21ADRIALulzim HatellariPilotim, omerxhim i anijeve vendase dhe te huaja
22KASTRIOTI & PETROL Mujo MergutiTregti me pakice e karburanteve
23KANTINA GJ. K. SKENDERBEUHelidon KushiProdhim pijesh alkolike
24ALBA TRANSXhevdet VogliTransport, tregti artikuj te ndryshem
25ITALINOX SHQIPERIAAdrian ReciTregti perpunim inoksi
26ALBA SEEDIlia TaciImp-eksp tregti fara e fidane
27BUNAArtur Bujari?Prodhim mobiljesh?
28G & A PROJEKTAlier CaraProjektim, supervizion
29ARLI INTERNACIONALAgim RametaTregti impute bujqesore
30EDIPACKBardhyl BaltezaProdhim kartoni, flete, kuti kartoni, prodhim letre
31ERLEDGezim SerenajAgjensi detare, spedicionere
32AMA RECYCLINGRezart ZylfiGrumbullim , perpunim metaleve joferroze
33ALBA CONFDaniele CataldoProdhim konfeksione
34ALBKALUSTYANXhevit HysenajGrumbullim , perpunim bimeve medicinale
35SAVIVA Valerio VecchiettiRrobaqepsi, transport
36INTERALBA LOGISTICIlir Verdha Aktivitet spedicioner e te agjentit
37SA - ENIS GROUPAgim MitrakuTransport rrugor kombetar dhe nderkombetar udhetaresh
38I.B. RECYCLINGFatbardh MecaImp-Eksp tregti pjese kembimi per autovetura
39KASTRATI SHPKShefit KastratiImport- eksport tregti karburanti
40DASTBujar Mu?aImport-eksport, prodhime llaci, kolle, tulla, pajisje hidrosanitare, etj
41FJONA 2006Arben MemaAgjensi pastrimi, transport mbeturina urbane
42ALBEL SAKostandin PapaProdhim thase plastike dhe letre
43DUNI AGENCYAstrit Du?iAgjensi detare, spedicioni, transporti
44DIAMANTPerikli GogaAgjensi spedicionere, transport
45PELIKANGenc MatajAgjensi detare, spedicioni, transporti
46HARMONIA HGMuhamed KurmeniSherbime hotelerie
47DYRRAHSPEDShpresa ProdaniTransport, prodhim konfeksionesh
48ADELA OKETAAdela OketaKontabel i miratuar
49ALBA COSMETICAdi MehmetiTregti me shumice e pakice e produkteve te estetikes
50ROZAN OSMANIRozan OsmaniProdhim e tregtim i veres dhe rakise
51K.I.D - ALBAsllan BarajProdhim, tregtim prodhime e materiale per ndertim
52MESHKURTILodevik MeshkurtiTregti materiale te ndryshme
53ISTREFISelim IstrefiImport -eksport tregti artikuj te ndryshem
54COFFEE PARTNERAdrian BardhiTregti artikuj te ndryshem, kafe etj.
55TEORENOrest CelaTregti imp-eksp mallra elektrike
56A & V GAS SHAOrledia BareTregti nafte, benzine, gaz
57SHALA TRANSMustafa ShabaTransport komb?tar e nd?rkomb?tar mallrash
58TEUTA DURRESArben BabametoTregti ambalazhi mall.ushqimore
59RIALBA TECNICHAndrea RotondiProdhim mekanik i paisjeve elektrike
60NATURAL ALBAIrene TostiTregtimin e produkteve natyrore biologjike
61MOTOR.ELSajmir BalliuAvolxhim motorrash elektrik
62DURKO S&LSabri EleziProdhim i konfeksioneve
63GIOADAdil BeqirajTregti artikuj kozmetike, bar, restorant, hotel
64MCPSkender MilaqiProdhim, riparim pjese te ndryshem plastike
65G.I.GPellumb AlimadhiProdhim, tregti kepuce
66SIND ALBashkim ZybaTregti me shumice e pakice e aksesoreve
67DURRES CONTAINER TERMINAL SHAMesut JanarMenaxhim operim terminalin e konteniereve
68DEKOLLBledar ?elaProdhim, tregti materiale ndertimi
69ALUFLORErjola XhekoProjektim, prodhim, zbatim fasadash te xhamit, alukobondi
70OVVITALElvis Do?iRritja e shpendeve per prodhim vezesh dhe mishi
71DESLABlendi Ke?iNd?rtim
72EUROTECH CEMENTFrancesco BrambillaImp-eksp magazinim, ambalazhim i produketeve te cementos
73EDILCASS VBIrfan BallaMontim dhe prodhim kaseta, grila, dyer
74ARTINOXVildan DibraPunime inoksi
75ADRIATIKA BETONQemal RadaProdhime mobilje
76VEZA E FRESKETErlisa MurtiniImp-exp fruta perime veze
77GJERGJ LUADHIGjergj LuadhiProdhime betoni
78LIRIM DAJALirim DajaTransport nderkombetar mallrash
79TEXTILE WORK SHOPSFrancesco CapuozzoProdhim tregti e veshjeve
80EDMOND XHERAJEdmond XherajImp-Eks tregti me shumice e pjeseve te # per makineri
81BEBA COSMETICElsa BaltezaProdhime higjeno-kozmetike dhe tregtimi i tyre
82ALBAMARBesim TropliniZenie dhe tregti peshku
83CELMANITahir CelmanajImport eksport tregti karburanti
84AUTO GENIShkelzen LushajTregti autovetura, pjese kembimi
85DEVAMFiqiri KarreciImp-Eks tregti me shumice e pakice i artikujve te ndryshem
86BIOALBDenisa KurtiProdhime bio
87GLLAVICAFiqiri KllariNdertim
88MANIFACTURE ITALIANACipro CarmineProdhime mekanike, fishek p?r brava
89DERRIGALLuigino MarinucciProdhimin e kepuceve e faqe kepucesh
90C.A.IXioyin JiProdhim tregti kepuce te llojeve te ndryshme
91FERRAMENTA SHAHINIBasri ShahiniTregti me shumice e pakice e mallrave industriale
92GERTI Arben HoxhaTregti materiale ndertimi
93ENHOArben HoxhaTregti materiale ndertimi
94ILIRIA KONFEKSArtan CaniProdhim konfeksionesh
95ALBANIAN HERBKujtim ZereGrumbullim eksportim i bimeve medicinale
96FER - TOURSRiza OsmanajAgjensi udhetimesh transport udhetaresh
97INSIFA 6 VELLEZERITNdri?im OsmaniProdhim imp-eks shitblerje me shumicee pakice e mallrave
988 MILAArben IslamajCall Center
99SIBJORNIArmand KalemiTregti artikuj ushqimore
100CONFORTRitvan CamiProdhim dhe tregtimin e tubave dhe rekorderive plastike Im-eksp
101PESPA ALUMINLavdosh PetoshatiProdhim, perpunim i profileve te aluminit
102LABOSEdmond LlaftiuPerpunim druri
103L&M COMERCIALMajlinda ShametiImport-export , tregti artikuj ushqimore
104SHEHDULADenata ShehdulaTregti medikamente per bujqesine
105AUTORITETI PORTUAL DURRES SHAAfrim BakajNgarkim, shkarkimi i mallrave
106ALUSHI -TRANSRiza AlushiTransport nderkombetar per te trete e me qera
107CMA CGM ALBANIAGenc MatajProkurime sherbimeve publike
108GAMA + MBMArmir MustafarajTregti imp-eks mallra te ndryshem industrial
109ALBAMARBesim TropliniZenie dhe tregti peshku
110F.M ALBANIA SERVICESDashamir EleziGrumbullim tregti fruta, produkte agroushqimore
111HO-RE-CAMustafa Kerniqiimp-eks tregti artikuj te ndryshem ushqimore
112ETKEAEdlira StefaImp-Eks tregti me shumice e pakice i artikujve te ndryshem
113KIBE ONE LABORATORIFeim AlliuProdhim tregti produkte kimike per ndertim
114PETRAQ HAXHIUPetraq HaxhiuTregtime artikuj te ndrysham , kinkaleri e parfumeri
115XHULJA Lulzim MetaliuPerpunim, tregtim produkte bujqesore
116ALBANIA TECHNOLOGY SYSTEMMarco PennesiNdertim, montim i makinerive bujqesore
117SHIROKAEngjellushe ShirokaProdhim konfeksione
118LU & ARLulzim MyftarajImp-Eksp tregti me shumice e pakice artikuj te ndryshem. Transport
119AMBRA SRLJulian BerxulliProdhim konfeksione me fason
120AL-ASFALTAstrit VarakuNdertim
121REARPlator MehmetiTregti artikuj elektrike
122ETUAL KONSTRUKSIONFlorian ShalaVeprimtari ne fushen e ndertimit, transport me vin?a
123TOYOTA TIRANAElisabeta ShakajTregti automjete te rinj dhe te perdorur
124GRORI KONFEKSIONNazmi GroriProdhim konfeksione
125WIN SOLEMauro CastignaniProdhim e shitje me shumice e kepuceve
126LAKBRKristian CupiImp- eks perpunim peshku i ujrave te embla
127DELTA CONSTRUKSIONShp?tim TikvinaProdhime betoni, ndertim
128LIVIAAlma TepshiReklama dekor
129DEA - LINESArjana IsakuAgjensi shitje biletash. Operator turistik
130RAYEduart XhepaRestorant, hotel
131HALISOFKlaudio RikoNdertim
132INTEX FIBERRedian KraliProdhime makinerish dhe mbushje dysheqesh
133ALBERT DODAAlbert DodaHotel
134XHOZEF KACULINIXhozef KaculiniAgjensi reklamash
135DES MARINE GROUPFlorian DomiAgjensi detare
136FATMIR KORRIKUFatmir KorrikuTregti lule natyrale
137AKIL KEBEJAkil KebejTregti kerpudhash
138DEUTSCHCOLORMia Muca imp-eksp tregtim llacra, cimento, materiale ndertimi
139ROMANO PORTBehar SadikNdertim, shfrytezim porti i hidrokarbureve
140EUROPEAN BRAKE CENTERGeorgios KarampinisSherbime servisis per automjete dhe motora te cdo tipi.
141EUROPEAN BRAKE SYSTEMIva TataniTregti pjese kembimi dhe aksesore makinash
142DELDRoland ProfitiProdhime te ndryshme alumini e plastike
143VIVAS -NNikoll DhaskaliHoteleri, bar, restorant
144ENO TDTonin DedejRiveshje gomash
145GJOKA + AErmir SheraSigurimi i objeketeve publike dhe private
146TUR.ALB.KROMFethi KajaKerkim, shfrytezim tregti kromi
147ANISA & NOEMIZhaneta SaliuImp-ekp qepje konfeksione
148ANTON MARKUAnton MarkuPunime hekuri dhe hidraulike
149HEKURAN CEPIHekuran CepiTregti materiale ndertimi dhe dru zjarri. Hekurthyes
150VARAKU-EShpetim VarakuPunime nd?rtimi
151DECONJusuf PukaNdertim
152OCCARI & PARTNERSDiego OccariPerpunim i te dhenave, kontabel
153FUSIONElton ShalaPerpunim metalesh e guresh te cmuar
154PASTRIMIT DETAR SHAIlir KaragjoziSherbime detare, pastrim mbeturinash, hotel
155GOURMET & CoTheofan KazanxhiuImport, tregti kafe
156ALBA MACHINERYMariano MengarelliProjektimi, prodhimi, instalimi i impianteve industriale
157EXCELLENT CONTROL?Dilaver Mezini?Kontroll cilesor dhe sasior mallrash?
158SETEXEdvin PrenceProdhim e tregti veshje te punes
159URIM KACANIUrim KacaniHotel
160STABELBashkim ShafhasaniTregti karburantesh me pakice
161SHAHINI - COHysen ShahiniTregti karburanti me pakice
162AGROWINDQanie KodraTregti pesticide
163JULIAN DEDAJulian DedaTregti automjetesh te perdorura
164ALBETMisir Met-HasaniProdhim inerte, betoni dhe materiale ndertimi
165ELITANuredin BllackoriImp-eksp tregti te ndryshme
166MONDIAL TRANSSotiraq BardhiImp-Eksp artikuj te ndryshem, pjekjke ambalazhim kafe
167HOTOVAElvis HotovaProdhim faqe kepucesh e sandaleve, kepuce te gatshme
168DMC PREMADEEntela VelajAktivitet ne fushen e regjimit aktiv fason
169BEL CONTIEdmond IliaBar Restorant Hotel
170INTI MODAEdlira GjuziProdhim tregti konfeksione
171BLUE EYESAntonio MonticelliProdhim, tregti konfeksione
172GRASHIElton GrashiProdhim tregti e materialeve, mjeteve detare e peshkimi
173NEW ZODIACPlaurent DervishajOrganizim I aktiviteteve te ndryshme si evente festa etj
174DIMEXDhimiter RrokoProdhim, tregti detergjentesh
175CADE TRADETeresa de AdessisImp-ksp tregti me pakice e kafes dhe nenprodukteve te saj
176DIDA PETROL Fadil DidaImport - Eksport tregtim me pakice e karburanteve
177MARIONVasil LuadhiImport - eksport mallra industriale, tregtim dhe prodhimin e tyre
178AIBA KOMPANIAndi DukaProdhim e tregtim vezesh
179AFTOSimon Alexander HarmOperim permiresim terminalit te trageteve
180REY PLASTIKASami OsmaniProdhime plastika
181COCOALErmonela GumiInkubinime zogjve per veze dhe broiler
182BUKAPetrit DeliallisiProdhim, shitje buke
183MEGAFLEXAlfred ShkretaImp-exp tregti dyshekesh e susta ortopedike
184GUIDA MARITIME ALBANIAAndrea GuidaImp-exp prodhim mermitash
185SE & ANSelaudin SulejmaniTregti artikuj te ndryshem
186ARVIVirgjil NiniHotel
187TROPIKALArdian TakajHotel, Bar, restorant, tregti me shumice e pakice
188DAUTI - KOMERCEjup CilafiTrgti imp-exp mallra ushqimore
189KONSURCIUM PENELOPAIlva AjaziKonfeksione me mall porositesi
190ISMAILI GROUPSefer IsmailiTregti mallrash industriale
191MARI Zaimir KasolliImp-exp tregti artikuj per hotele e bare
192IRSJOLA Agim Cela Imp-eks te artikujve te ndryshem
193EXPORT MANAGMENT PLATFORMNevjana KacmoliKonsulence per nderkombtarizimin e bizneseve
194VERTIGOFilip XharroRestorant, bar
195ALBA PINE Qani GjiniGrubullim, perpunim, eksport prodhime te te dyja pijeve
196BLEADHasan CukaliProdhim dhe tregti konfeksione
197MABIEL INTERNATIONALClaudio PaganiniFabrikim e tregtim i shiritave e gershereve, kordoneve prej cope
198STEFANO NAPPIStefano NappiSherbime konsulence
199MATERIA CONSALQemal DedjaNdertim objektesh
200PIAZZAGenciana HoxhallariBar - Restorant
201UNLIMITED TRAVELRezart DuciAgjensi detare, spedicionere dhe turistike
202PERPARIMI SHASokol PlaniImp-eksp tregti hekuri
203LEKURA BLUPaolo CarobinPerpunim magazinim ambalazhimte lekureve
2043 ALKrenar BreguTregti me shumice dhe pakice e mallarve te ndryshem
205ANMETALBerton TafaniImp-eksp te mallrave te ndryshem industrial
206KAPPA GEPARDShpetim HoxhaProdhim i produkteve te gomes
207REWORK COMPANYLuca FalconeProdhim, instalim produketeve elektrike
208EMS ALBANIA PORT OPERATORManfred Muller Agjensi transporti
209GALAManfred Muller Agjensi transporti
210AGROHELPAlma TrunguTregti PMB
211EURO - BICAKUMirash BicakuPunime druri
212KL-ED KABELLDoklead AdemiSherbim operator me tv kabllor
213VELLEZERIT KOLANikoll KolaTregti materiale ndertimi
214AES COMMUNICATIONJani AngjeliTregti ne fushen e investimeve te sistemeve elektronike
215ADRIA FERRIES AGENCYShkelqim XhaxhiuSherbime agjensi detare
216MED MARNiko BolloAktivitete te ndryshme te transportit detar
217MED SERVICESLefter ThanoAktivitet transport detar
218GINETTO VALENTINIGinetto ValentiniKonsulence ne fushen e konfeksioneve
219ALBIIlirjan BeqirajProdhime plastike
220ALBATIR EXPRESSNikollaj GjataTransport I mallrave ne rruge tokesore, detare
221MERLIKA GROUPFredi MerlikaQepje faqe kepucesh
222MIREL MUKAMirel MukaFurre buke
223ARTAN NGJECIArtan NgjeciTransport nderkombetar mallrash
224NIKI MAREArjan LaciAgjensi turistike , udhetimi, detare spedicionere
225FROHLIN ALBANIAElisabeta KurtiKonfeksione
226AMBER INTERNATIONALEmiljano HaxhiuProdhim, perpunim, ambalazhimi produkteve te duhanit
227LEDA 2007Adrian HaznedariTransport dhe spedicioni
228TIME 10Marcello PerdicchiaProdhim me pakice e shumice i kepuceve
229AUTOSTRADA TRANSPEdmond ShabaTransport mallrash
230MALAJ - AAgustin MalajTransport kombetar dhe nderkombetar te mallrave
231CRYSTAL SYSTEMNevjana KacmoliSherbime ne fushen e IT
2323R TEXTILESNazmi GroriProdhim tregti imp-eks mallra te ndryshem
233INDRIT BARDHOIndrit BardhoTransport Nderkombetar mallrash
234FREDI FERRO METALAlfred NerjakuImp-eksp tregti skrapi
235BADRIKLOBardhyl BeleguNdertim
236ALPED DISTRIBUTORIAlfred DishaKonfeksione
237ACQUARIO SALI PESHKSkender SaliPeshkim perpunim, grumbullim tregti peshku
238KASAJonuz KasaNdertim, arsim
239MC GLASS SYSTEMRoberto Angelo MerendaProdhim, grumbullim i paisjeve ndertimore
240SELLGROUP WEARNicola SellitriProdhime konfeksione me fason
241KASTRATI SHAGani KastratiTregti Karburanti
242BLEARTNamik SadikuBar, Restorant, Hotel
243DOKSANI - GFatmir DoksaniNdertim
244SOKOLAJ Olizana PematiMallra te ndryshme te lendeve te para
245ARUSMichele PiazzolaQepje faqe kepucesh
246FERRA & COIsuf FerraImp-eksp i mallrave ushqimore
247GLOBUSHyqmet HimaAgjensi detare, spedicionere
248AGRO-KORANIAgron KoraniImp-Eksp prodhim e trgti fidanesh dhe lule dekorative
Ketu do te gjeni regjistrin e Dhomes për 2015 , 2016 dhe 2017