Radiusi: I çkyçur
Radiusi:
km Set radius for geolocation
Kërko

Nga veprimtaria e Portit

Studentë nga Gjermania, Franca dhe vendi ynë, vizitë për portin e Durrësit Një grup studentësh gjermanë, francezë dhe shqiptarë vizituan sot në mesditë portin e Durrësit, në kuadër të projektit “Ideas and Action for Europe: Energy and Environment in the 21st Century”. Veprimtaria është organizuar nga Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim, me mbështetjen e “Centre […]

Lartë

You Might Be Also Interested In: