Radiusi: I çkyçur
Radiusi:
km Set radius for geolocation
Kërko

Forumi “Sfidat dhe mundësitë”, Shqipëri -Mali i Zi

Provomovimi i marrëdhënieve ekonomike midis dy vendeve, nismat pozitive dypalëshe për nxitjen e bashkëpunimit afatgjatë në fushën e tregtisë dhe rritjes së investimeve. Ky ishte, sipas Znj. Ines Muçostepa, lajtmotivi i forumit biznesor Shqipëri – Mali i Zi me temë “Sfidat dhe Mundësitë”, i cili i zhvilloi punimet këtë fillim korriku në qytetin e Shkodrës. […]

Kolazh për energjinë

Shqipëri-Kosovë për energjinë elektrike Gazeta ka shkruar vazhdimisht për energjinë elektrike dhe sidomos për disa handikape, të cilat lidhen me çmimin e energjisë dhe kostot që përcaktojnë këtë çmim. Një forum i dytë ndërkombëtar, i mbajtur në mes të muajit qershor në Prishtinë, na shtyu t’i rikthehemi kësaj teme që prek seriozisht sipërmarrjet shqiptare dhe […]

Bursa Shqiptare e Titujve

Themelimi i ALSE, Bursa Shqiptare e Titujve, ka ngjallur shumë interes tek sipërmarrësit dhe qytetarët. Për këtë arsye, Dhoma mori në intervstë personin më kompetent për këtë çështje, vetë zotin Artan Gjergji, Drejtor Ekzekutiv i saj, i cili me shumë dashamirësi iu përgjigj gjërësisht pyetjeve, si më poshtë: Pyetje: Si fillim, çfarë është “Bursa Shqiptare […]

Sipërmarrja shqiptare në Itali

Cfarë ndodh me imigrantet shqiptare ne Itali, sa aktiv jane ata ne jeten shoqerore dhe ekonomike te ketij vendi mikprites? Pergjigjen ketyre pyetjeve me rendesi u jep studimi i zotit Rando Devole, autor i shume botimeve kushtuar emigracionit shqiptar ne Itali. Sipas nje studimi te fundit te tij:Sipërmarrësit shqiptarë në Itali, në fillim të vitit […]

Lartë

You Might Be Also Interested In: