Radiusi: I çkyçur
Radiusi:
km Set radius for geolocation
Kërko

PPP të kërkuara dhe të pakërkuara

Ministria e Financave do të depozitojë në Kuvend një projektligj, i cili në thelb heq mundësinë e ofertës së pakërkuar në disa sektorë, sidomos në infrastrukturë. Në daljen e rradhës për mediat, Ministri i Financave Arben Ahmetaj tha se duke filluar nga mesi i vitit tjetër, nuk do të ketë më oferta të pakërkuara, sidomos […]

Lartë

You Might Be Also Interested In: