Radiusi: I çkyçur
Radiusi:
km Set radius for geolocation
Kërko

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës merr pjesë në eventin: Adriatic Start- up School

Me datë 26-27 Qershor 2019, Kryetari i Dhomës Z. Alban Isteri dhe Sekretaria e Dhomës Znj. Brizida Hoxha morën pjesë në takimin e organizuar ngaFondacioni Marche dhe Ecapital Culture-Adriatic Start-up School i cili u zhvillua në Ancona- Itali. Forumi AIC dhe Dhoma e Tregtisë e Rajonit Marche kanë bashkëpunuar që nga fillimi në projektin Ecapital […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës merr pjesë në mbledhjen e Bordit Drejtues të Forumit Adriatiko-Jonian

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës duke qenë në Bordin Drejtues të Forumit AIC vazhdon të përfaqësojë në mënyrë aktive Shqipërinë në Forumin e Dhomave të Tregtisë të Adriatikut dhe Jonit. Në këtë Forum marin pjesë gati 40 Dhoma Tregtie nga tetë vende të pellgut të Adriatikut dhe Jonit, si: Italia, Sllovenia, Greqia, Kroacia, Mali […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës merr pjesë në takimin me ANDREA BOCELLI FOUNDATION

Me datë 26 Qershor 2019, Kryetari i Dhomës Z. Alban Isteri dhe Sekretaria e Dhomës Znj.Brizida Hoxha morën pjesë në takimin e organizuar nga Fondacioni Andrea Bocelli –ABF në bashkëpunim me Fondacionin Marche dhe ECAPITAL CULTURE-Adriatic Start-up School i cili u zhvillua në Muccia- Ancona- Itali. Gjatë fjalës së tij Andrea Bocelli theksoi qëllimin e […]

Lartë

You Might Be Also Interested In: