Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Njoftim për shtyp !

Sot në ambjentet e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës u zhvillua mbledhja e Kryesisë se Dhomës, marrë shkas nga situata e jashtëzakonshme e shkaktuar nga tërmeti i 26 Nëntorit. Tërmeti i datës 26 ishte vërtet shumë i fortë dhe dëmet që shkaktoi të jashtëzakonshme si në njerëz dhe biznese. Patjetër edhe sfida e përballimit të […]

NDIHME SOLIDARITETI PER TE PREKURIT NGA TERMETI

Të nderuar miq dhe bashkëpunëtorë, Para së gjithash urojmë që situata e krijuar nga tërmetet e këtyre ditëve të mos ketë ndikuar në familjet dhe bizneset tuaja. Fatkeqësisht, 51 njerëz humbën jetën dhe më shumë se 600 njerëz u plagosën dhe vuajnë nga kjo situatë e rëndë. Dëmet material kanë qenë të mëdha dhe shumë njerëz […]

Top

You Might Be Also Interested In: