Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Mbrojtja dhe zbatimi i të drejtave të Pronësisë Intelektuale në Republikën e Shqipërisë

Në kuadër të memorandumit të bashkëpunimit Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Pronësisë Industriale u zhvillua eventi me temë « Mbrojtja dhe zbatimi i të Drejtave të Pronësisë Intelektuale në Republikën e Shqipërisë ». Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës z. Alban Isteri, pasi përshëndeti të pranishmit dhe […]

Top

You Might Be Also Interested In: