Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës Z. Alban Isteri priti në një takim pune Ambasadorin e Republikes së Maqedonisë së Veriut në Tiranë, Z. Dancho Markovski, ditën e premte, datë 19 nëntor 2021.

Fokusi i takimit ishte rritja e investimeve , nxitjen e marrëdhënieve të bashkëpunimit në të gjitha fushat, sidomos atë tregtarë me interes të ndërsjelltë. Nga ana e Z. Isteri u vlerësua dhe theksua se marrëdhëniet me Maqedoninë e Veriut janë në nivel shumë mirë. Në frymën e marrëdhënieve të fqinjësisë së mirë dhe bashkëpunimit të […]

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës Zoti Alban Isteri, mori pjesë në takimin e radhës së Forumit AIC i mbajtur në Split – Kroaci me datat 27 – 28 Tetor 2021

The AI-NURECC Plus Side-Event “𝐒𝐄𝐀 𝐀𝐍𝐃 𝐂𝐎𝐀𝐒𝐓: 𝐀𝐍 𝐈𝐍𝐕𝐀𝐋𝐔𝐀𝐁𝐋𝐄 𝐑𝐄𝐒𝐎𝐔𝐑𝐂𝐄 𝐅𝐎𝐑 𝐓𝐇𝐄 𝐀𝐃𝐑𝐈𝐀𝐓𝐈𝐂-𝐈𝐎𝐍𝐈𝐀𝐍 𝐑𝐄𝐆𝐈𝐎𝐍” has officially started at 27th October 2021

Top

You Might Be Also Interested In: