Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

NJOFTIM

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës shpreh ngushëllime për vdekjen e ish Kryetarit të Dhomës Z. Andrea Xhavara. Komuniteti i biznesit ndjehet sot i tronditur për ikjen e parakohshme të Z. Andrea Xhavara. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës është krenare dhe përherë falënderuese për kontributin e Z. Andrea Xhavara, në vite në drejtimin dhe […]

Top

You Might Be Also Interested In: