Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Tryezë e rrumbullakët për Dhomën e Tregtisë – Sistemi i Dhomave të Tregtisë në Rajonin e Adriatikut dhe Jonit, ku marrin pjesë Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës, Forumi i Dhomës së Tregtisë së Adriatikut dhe Jonit

Tryezë e rrumbullakët për Dhomën e Tregtisë # – Sistemi i Dhomave të Tregtisë në Rajonin e Adriatikut dhe Jonit, ku marrin pjesë Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës, Forumi i Dhomës së Tregtisë së Adriatikut dhe Jonit, Nisma dhe Presidentët/Zëvendëspresidentët/Drejtorët e Dhoma e Tregtisë/Ekonomisë nga Shqipëria, Italia, Mali i Zi, Kroacia, Bosnje – Hercegovina, […]

Top

You Might Be Also Interested In: