Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Vizitë e Presidentit të Dhomës së Tregtisë së Janinës në Durrës

Një vizitë në Durrës u zhvillua nga Kryetari i Dhomës së Janinës Dr. Dimitrios Dimitriou i shoqëruar nga këshilltari i jashtëm i Dhomës për komunikim dhe marketing, z. Konstantinos Kiritsis.Programi i takimit përfshinte përveç një vizite në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës dhe një takim me CEO e portit të qytetit.Drejtori i Përgjithshëm Z. […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës në bashkëpunim me Fakultetin e Biznesit UAMD me datë 31 maj 2022, organizoi  𝗪𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽in 𝗺𝗯𝗶 “𝗕𝗮𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲𝗱 𝗦𝗰𝗼𝗿𝗲𝗰𝗮𝗿𝗱 & 𝗖𝗿𝘂𝘀𝗰𝗼𝘁𝘁𝗼 𝗱𝗶 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗹𝗹𝗼”.

Fokusi i këtij Workshopi ishte njohja me kulturën e sipërmarrjes, me parandalimin e krizave, se si mund të rrisim dhe të bëjmë sa më të suksesshëm një biznes. Dekani i Fakultetit të Biznesit 𝘗𝘳𝘰𝘧.𝘚𝘩𝘬ë𝘭𝘲𝘪𝘮 𝘍𝘰𝘳𝘵𝘶𝘻𝘪  prezantoi pjesëmarrësit me programet e studimit të ofruara nga Fakulteti i Biznesit dhe kërkoi prej tyre mendime, propozime për përmiresimin […]

Top

You Might Be Also Interested In: