Inçenerimi pa diferencim, një vetëvrasje ekonomike dhe fizike (2) | Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë - Durrës

Inçenerimi pa diferencim, një vetëvrasje ekonomike dhe fizike (2)

Pasi ka argumentuar se me instalimin në Shqipëri të një sistemi me tre inçeneritorë, çdo mbetje me fuqi kalorifike do të jetë e destinuar të digjet, duke rrënuar që në nisje proçesin dhe sistemin e menaxhimit të mbetjeve, zoti Iliaz Mehmeti, antar i Shoqatës Shqiptare të Riciklimit, vijon me analizën e studimit të fizibilitetit të … Continue reading Inçenerimi pa diferencim, një vetëvrasje ekonomike dhe fizike (2)