KARBURANT MË I LIRË | Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë - Durrës

KARBURANT MË I LIRË

Sipërmarrësit i kërkojnë qeverisë të ndryshojë tërësisht politikat e saj të taksimit të karburanteve. Taksat mbi çmimet e karburanteve janë shkaku që mijëra euro të “transferohen” në rajon, ku karburantet shiten shumë më lirë. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës, në vijim të komunikimeve të saj të drejtpërdrejta me bizneset anëtare për çështje të ndryshme, … Continue reading KARBURANT MË I LIRË