Panairi Ndërkombëtar “Energjia dhe Ndërtimi”

Ju informojmë se Tirana Expo Centre në bashkëpunim me Ministrinë e Energjisë dhe Industrisë, Ministrinë e Transportit dhe Infrastrukturës dhe Ministrinë e Punëve të Jashtme organizon më 23- 25 Tetor 2015 Panairin Ndërkombëtar “Energjia dhe Ndërtimi”.

Më tepër

Shpërndaje këtë lajm
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

About Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Durrës