PËRSE KËRKOJMË ANTARSIMIN E DETYRUAR | Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë - Durrës

PËRSE KËRKOJMË ANTARSIMIN E DETYRUAR

U bënë disa muaj që diskutohet akoma projektligji me “pro” dhe “kundra” mbi kthimin e antarsimit të detyruar në dhomat e tregtisë, për kategorinë “Biznesi i Madh”. Në fakt, propozimi vjen nga vetë Qeveria, e cila synon të gjejë tek dhomat një “interlokutor” bashkues për dialogun me biznesin vendas dhe njëherësh një përfaqësues të organizuar … Continue reading PËRSE KËRKOJMË ANTARSIMIN E DETYRUAR