RI.QUA.

RI.QUA.- RIstorazione di QUAlità. Adaptimi i standarteve te cilesise te ofertes turistike nga NVM ne Shqiperi, Maqedoni dhe Mal te Zi , me partner lider Veneto Promozione.
Qellimi kryesor i projektit eshte zhvillimi i “nje cikli trajnimesh teknike te specializuara per sektorin e sherbimit ushqimor ” me trajnere italiane (zhvilluar tashme ne Durres). Ne qender jane standartet e cilesise dhe sigurise ushqimore  aktualisht ne fuqi ne Komunitetin Europian ( HACCP) dhe perdorimi i duhur i paisjeve moderne per restorantet. Nder objektivat e tjere te projektit jane dhe promovimi i ekselenses dhe ekspertizes italiane te sektorit me qellim rritjen e standarteve te cilesise se ofertes turistike lokale dhe shkembimeve tregtare me Italine.

Shpërndaje këtë lajm
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

About Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Durrës