Regjistri i bizneseve aktive

Anëtarë aktivë konsiderohen ato biznese, të cilët kanë deklaruar se do të vazhdojnë të ushtrojnë veprimtarinë e tyre dhe janë regjistruar vullnetarisht në Dhomë për vitin 2020.

Poshtë janë gjithë anëtarët aktualë të Dhomës së Tregtisë Durrës për vitin 2020

Nr.Emri firmesEmri AdministratoritAktiviteti
1WORK SAFETY GROUPAlban IsteriZhvillimin e aktivitetit nga persona rregullisht te autorizuar, te studiove te sherbimit dhe konsulences, ne fushen e mardhenieve te punes, juridike si dhe ne fushen e sigurise dhe mbrojtjes se shendetit ne pune. A
2R&B ENERGYRomeo KarasaniImp-eks, shitje, blerje, paisje te ngrohjes e ftohjes
3MEGAFLEXAlfred Shkretaimp-eks, tregti dyshek e susta
4MATILDA LLAJAJMatilda LlalajSherbime Financiare
5NEXHMIE ALINJNexhmije AlinjKontabel i miratuar
6DELTA HOTELHysen KacaniHotel, restorant
7POL MILOPol MiloKontabel i miratuar
8ILDA KADRIMIIlda KadrimiKontabel i miratuar
9VRANA SECURITY GROUPAna VranaRuajtja dhe sigurimi i objekteve publike
10MENDUHA ULQINAKUMenduha UlqinakuKontabel i miratuar
11BESNIK SALATAJBesnik SalatajKontabel i miratuar
12GRAMOZ PLAKALLIGramoz PlakalliTransport kombetar nderkombetar mallrash
13ALTIN HASKUAltin HaskuKontabel i miratuar
14VALENTINA DERVISHIValentina DervishiKontabel i miratuar
15ALBAMARBesim TropliniZenie dhe tregti peshku
16JONIDA MYSHKETAJonida MyshketaKontabel i miratuar
17ELONA XHELILIElona XheliliSherbime financiare
18ABAZ TRIMIAbaz TrimiKontabel i miratuar
19ALBA COSMETIC 2014Adi MehmetiTregti me shumice e pakice e produkteve te estetikes
20GERISSokol DurajTregti e mallrave industrial e ushqimor
21ALBA SEEDIlia TaciImp-eksp tregti fara e fidane
22ALBAMACHINERYMariano MengarelliProdhim tregti makina dhe impiante industriale
23PRIME ADVISARY ALBANIADiego OCCARITe jape asistence sipermarresve dhe shoqerive
24PELIKANGenc MatajAgjensi detare, spedicioni, transporti
25DUNI AGENCYAstrit DuçiAgjensi detare, spedicioni, transporti
26KAPPA OILKrenar LaskoTregti vajra lubrifikante
27NEREIDANikolla LaciAgjensi detare, spedicionere
28PAPMETALProletar HasaniProdhim dhe tregti profile metalike
29BESIM TUSHABesim TushaKontabel i miratuar
30MIMOZA LLACIMimoza LlaciSherbim kontabel i miratuar
31BIDAJFlamur BidajGrumbullim, perpunim bime medicinale
32SIND ALBashkim ZybaTregti me shumice e pakice e aksesoreve
33FJONA 2006Arben MemaAgjensi pastrimi, transport mbeturina urbane
34ALBANIA TRADING COOrges LiperiImport-eksport bimë mjeksore
35NATYRAL ATCLorina LiperiImport-eksport bimë mjeksore, perpunim bimeve aromatike-mjekesore
36EME ASHENSOR GROUPFadil Elmadhiimp-eks tregti ashensoresh
37DEUTSCHCOLORMia Mucaimp-eksp tregtim llacra, cimento, materiale ndertimi
38ALBKALUSTYANXhevit HysenajGrumbullim , perpunim bimeve medicinale
39ERLEDGezim SerenajAgjensi detare, spedicionere
40AMA RECYCLINGRezart ZylfiGrumbullim , perpunim metaleve joferroze
41AD. PASCUCCI CAFFEAdrian BardhiTregti kafe, sheqer
42ALBEL SAKostandin PapaProdhim thase plastike dhe letre
43EURO - BICAKUMirash BicakuPunime druri
44AMECAlma FugaImp-ekp prodhim perpunimmallra industrial
45DYRRAKIUM CONSTRUCTIONBledar KertushaNdertim
46IZET LEKAIzet LekaImp-Eks kafe, caj
47LIVIAAlma TepshiReklama dekor
48GRORI KONFEKSIONNazmi GroriVeprimtari në fushën e konfeksioneve
49VITAL ROPE INDUSTRIELuciano VitaleProdhim tregti litari, fibra sintetike
50TEUTA PRINTTeuta ResuliShtypshkrime te te gjitha llojeve
51ALB SPUGNADonald KraliPunime e mbushje dysheku
52AGROWINDQanie KodraTregti pesticide
53ADMIRIM FERRAAdmirim FerraZenie dhe tregti peshku
54LLAZAR TATILlazar TatiPunime metalike
55AGRO KORANIAgron KoraniImp-ekp tregti fidanesh, lule dekorative
56DURRES CONTAINER TERMINAL SHAMesut JanarMenaxhim operim terminalin e konteniereve
57BEBA COSMETICElsa BaltezaProdhime higjeno-kozmetike dhe tregtimi i tyre
58DEKOLLBledar ÇelaProdhim, tregti materiale ndertimi
59DIAMANTPerikli GogaAgjensi spedicionere, transport
60INSIFA 6 VELLEZERITNdriçim OsmaniProdhim imp-eks shitblerje me shumicee pakice e mallrave
61CMR HOLDINGOrjon BajramiProdhim, tregti materiale ndertimi
62C.A.IXioyin JiProdhim tregti kepuce te llojeve te ndryshme
63FERRAMENTA SHAHINIBasri ShahiniTregti me shumice e pakice e mallrave industriale
64CORALHelidon RrugaZenie dhe tregti peshku
65AUTORITETI PORTUAL DURRES SHAPirro VenguNgarkim, shkarkimi i mallrave
66DASTLuan MuçaImport-eksport, prodhime llaci, kolle, tulla, pajisje hidrosanitare, etj
67SHOQERIA PASTRIMIT DETARIlir KaragjoziSherbime detare, pastrim mbeturinash
68NIKI MAREArtan LaciAgjensi turistike, udhetimi
69K.A.D.Aurel Kaculini Agjensi detare, spedicionere 
70HEKURUDHA SHQIPTAREAni DyrmishiTransport hekurudhor udhetaresh dhe mallrash
71EDILCASS VBIrfan BallaMontim dhe prodhim kaseta, grila, dyer
72KASTRATI SHPKShefit KastratiImport- eksport tregti karburanti
73STARCON SHIPPINGIlir VerdhaAgjensi transporti
74AMBRA SRLJulian BerxulliProdhim konfeksione me fason
75GEZIM HABIPGezim HabipKontabilist
76ALBA CONFDaniele CataldoProdhim konfeksione
77RADA OIL INDUSTRYPlarent GjinariPastrim i siperfaqeve
78ALBDUCROS TEPELENAGenci GugaGrumbullim, perpunim bime medicinale
79SHEHDULADenata ShehdulaTregti me shumice e pakice te  medikamenteve te ndryshme, ushqime per blegtorine, import- eksport e te tjera
80DESLABlendi KeçiNdërtim
81ARBEN ISLAMAJArben IslamajQiradhenie per ambiente biznesesh
82OVVITALElvis DoçiRritja e shpendeve per prodhim vezesh dhe mishi
83K.I.D - ALBAsllan BarajProdhim, tregtim prodhime e materiale per ndertim
84ALBANIAN HERBKujtim ZereGrumbullim eksportim i bimeve medicinale
85ALBANIAN GAS TECHMujo MergutiTregti me shumice e pakice e naftes
86FUTURA 77Elvis LalaKultivim, prodhim produkte bujqesore
87KALDAJA SHASokol KallogjeriFabrikimi konstruksione metalesh
88VARAKU-EShpetim VarakuPunime ndërtimi
89AUTO GENIShkelzen LushajTregti autovetura, pjese kembimi
90AUTOSTRADA TRANSPEdmond ShabaTransport mallrash
91AGRON TEPSHIAgron TepshiAutoservis
92MAKSIM KALAMaksim KalaTregti me pakice e frutave, perimeve
93BEST KONSTRUKSIONAgim XheliliNdertim
94ANDI GJOKAAndi GjokaImp-eks tregti lule natyrale
95BLEADHasan CukaliProdhim dhe tregti konfeksione
96ARUSMichele PiazzolaQepje faqe kepucesh
97TIME 10Marcello PerdicchiaProdhim me pakice e shumice i kepuceve
98ALUSHI -TRANSRiza AlushiTransport nderkombetar per te trete e me qera
99NEW ZODIACPlaurent DervishajOrganizim i eventeve te ndryshme
100MARIONVasil LuadhiImport - eksport mallra industriale, tregtim dhe prodhimin e tyre
101DIAMMAAsemina CakaniHoteleri. Bar - Restorant
102EDMOND XHERAJEdmond XherajImp-Eks tregti me shumice e pjeseve te ndryshme per makineri
103NATURAL ALBAIrene TostiTregtimin e produkteve natyrore biologjike
104ADRIALulzim HatellariPilotim, omerxhim i anijeve vendase dhe te huaja
105DYRRAHSPEDShpresa ProdaniTransport, prodhim konfeksionesh
106PERPARIMI SHASokol PlaniImp-eksp tregti hekuri
107A.I.B.A KOMPANIAndi DukaProdhimi dhe tregtimi i vezeve; Prodhimi, mbareshtimi dhe tregtimi i zogjve; Prodhimi dhe tregetimi i ushqimeve blegtorale
108ITALINOX SHQIPERIAAdrian ReciTregti perpunim inoksi
109TEORENOrest CelaTregti imp-eksp mallra elektrike
110ETERIAIljaz MehmetiProdhim e montim i elektroshtepiakeve dhe makinerive te perdorura
111ARTINOXVildan DibraPunime inoksi
112ARLI INTERNACIONALAgim RametaTregti impute bujqesore
113ALBAMERShkelqim DokaProdhim, perpunim dhe montim i granileve, mermer
114SALIKO TRANSMaliq SalikoAutotransport te mallrave e pasagjereve
115TROPIKALArdjan TakajZhvillimi i aktiviteteve turistike
116GK MARITIMEElda ShukaAktivitet te agjesise detare dhe spedicionere
117ALPHA GREENErlis KosovaTregti karburantesh
118JONUZ MYSHKETAJonuz MyshketaKancelari studiografike
119TONI KONSTRUKSIONFadil AhmetajImp-Eks prodhim, montime konstrukte metalike
120ETKEAEdlira StefaImp-Eks tregti me shumice e pakice i artikujve te ndryshem
121IRSJOLAAgim CelaImp-eks te artikujve te ndryshem
122GERTIArben HoxhaTregti materiale ndertimi
123ENHOArben HoxhaTregti materiale ndertimi
1243 ALKrenar BreguTregti me shumice dhe pakice e mallarve te ndryshem
125GJOKADashamir GjokaSigurimi i objeketeve publike dhe private
126GJOKA + AErmir SheraSigurimi i objeketeve publike dhe private
127KANTINA GJ. K. SKENDERBEUHelidon KushiProdhim pijesh alkolike
128DERRIGALArtion BeqirajProdhimin e kepuceve e faqe kepucesh
129MANIFACTURE ITALIANECipro CarmineProdhime mekanike
130GOURMET & CoTheofan KazanxhiuImport, tregti kafe
131PELIKAN PRODUCTSKostandin TegoProdhim, tregti, embelsira
132MCPSkender MilaqiProdhim, riparim pjese te ndryshem plastike
133ADRIA FERRIES AGENCYShkëlqim  XhaxhiuSherbime agjensie detare dhe te rekomandimeve detare: broker detar, ajror dhe siguracionesh; sherbime detare dhe ajrore
134CMA CGM ALBANIAGenc  MatajProkurimin e sherbimeve te agjencise ne fushen tregtare dhe transportit detar ndaj shoqerive dhe linjave te transportit detar
135AFTOSimon Alexander HarmOperim permiresim terminalit te trageteve
136PETRAQ HAXHIUPetraq HaxhiuTregtime artikuj te ndrysham , kinkaleri e parfumeri
137DONIKA BENJADonika BenjaEksperte kontabel e regjistruar
138DELTA CONSTRUKSIONShpëtim TikvinaProdhime betoni, ndertim
139LUMACONINevjana KacmoliZhvillimin e njesive per rritjen e kermillit
140GLAUKIAS TECHNOLOGYBesnik DomiImp-ekp i makinerive te kafese
141AURAFISHEmirjan BeuZenie dhe tregti peshku
142GAMA M.B.MArmir MustafarajTregti imp-eks mallra te ndryshem industrial
143UNIEUROArian GjyzeliProdhim e tregtim konfeksionesh
144ALBIIlirjan BeqirajProdhime plastike
145PESPA ALUMINLavdosh PetoshatiProdhim, perpunim i profileve te aluminit
146AV INTERNATIONAL GROUP SHAOrledia BareTregti me pakice e shumice
147AL-ASFALTAstrit VarakuNdertim
148DEVAMFiqiri KarreciImp-eks tregti mallra industrial dhe ushqimore
149COCOALErmonela GumiInkubinime zogjve per veze dhe broiler
150MOTOR.ELSajmir BalliuAvolxhim motorrash elektrik
151BEL - CONTIEdmond IliaBar - Restorant - Hotel
152SERFIN 97Marco Valerio De RosaImp-eks te materialeve dhe produktevete ndryshme
153INTI MODAEdlira GjuziProdhim, tregti konfeksione
154BLUE EYESAntonio MonticelliProdhim, tregti konfeksione
155DIAMBEAvdisamet  MurtezaniTregtia me pakice ne dyqane jo te specializuara ushqimi, pijet , Tregtia tjeter me pakice ne shitoret jo te specializuara
156CRYSTAL SYSTEM ALBANIANevjana KacmoliSherbime ne fushen e IT
157REASEdmond ZeqajImp-Eks rritje shpendesh per prodhim vezesh dhe mishi
158SETEXEdvin PrenceProdhim e tregti veshje te punes
159HARMONIA HOTELS GROUPMuhamed KurmeniSherbime hotelerie
160REWORK COMPANYLuca FalconeProdhim, instalim produketeve elektrike
161EUROTECH CEMENTFrancesco BrambillaImp-eksp magazinim, ambalazhim i produketeve te cementos
162EGNATIA -1Radames RamadaniNgarkim, shkarkimi i mallrave
163EDIPACKBardhyl BaltezaProdhim kartoni, flete, kuti kartoni, prodhim letre
164LABOSEdmond LlaftiuPerpunim druri
165CO BETONFerdinand LikaxhiuProdhim betoni
166EMS ALBANIA PORT OPERATORManfred MullerMenaxhim operim, mirembajtje ne Terminalin Lindor te Portit Durres
167GALAManfred MullerAgjensi transporti
168DMC PREMADEEntela VelajAktivitet në fushën e regjimit të përpunimit aktiv fason. Prodhimi dhe përpunimi artizanal dhe/ose industrial
169VERTIGOFilip XharroRestorant, bar
170MONDIAL TRANSSotiraq BardhiImp-Eksp artikuj te ndryshem, pjekjke ambalazhim kafe
171GLLAVICAFiqiri KllariNdertim
172ILIR POSTOIlir PostoSaldime inoksi
173DELDRoland ProfitiProdhime te ndryshme alumini dhe plastike, klinike radiologjike.Import dhe eksport artikuj te ndryshem
174SE & ANSelaudin SulejmaniTregti artikuj te ndryshem
175FUSIONElton  ShalaPerpunim metalesh dhe guresh te cmuar dhe jo te cmuar ne pergjithesi si vet ashtu nepermjet te treteve
176RIALBA TECNICHAndrea RotondiProdhim mekanik i paisjeve elektrike
177WIN.SOLEShpetim TikvinaImport-eksport, prodhim, shitje me shumicë të këpucëve dhetë gjithë komponentëve përbërës të këpucës në tërësi.
178TEUTA DURRESEleni BabametoTregti ambalazhi mallrave ushqimore
179ADELA OKETAAdela OketaKontabel i miratuar
180L&M COMERCIALLedio ShametiImport-export , tregti artikuj ushqimore
181DOKSANI - GFatmir DoksaniNdertim
182ARVIVirgjil NiniHotel
183I.B. RECYCLINGFatbardh MecaImp-Eksp tregti pjese kembimi per autovetura
184DUKA WINEEvalt DomiProdhim e tegti vere dhe raki
185ISTREFISelim IstrefiImport -eksport tregti artikuj te ndryshem
186SAN NIKOLLAVasil  BolloAgjensi detare e spedicionere
187MED SERVICESLefter  ThanoAktivitet transporti detar mallrash me mjetet e veta dhe te te treteve.
188MEDMAR NAVIGATIONNiko BolloAgjensi detare e spedicionere
189WTO ALBANIAAlush XhihaniGrumbullim, riceklim, mbetje te gomuara
190STUDIO SERVICESKamerion SalillariMbikqyrje e kolaudim te punimeve te ndertimit
191KAST & GAZBilbil KastratiImp-eks, tregti gazi
192I.A.MIlir NdraxhiTregti imp-eks, plehra kimike
193ALBSTEELProletar HasaniImp-ekp materiale çeliku
194XHAKONTAHamza XhakoniImport-eksport te metaleve te zeza. Import-eksport i te gjitha materialeve qe perdoren ne fushen e ndertimit.
195KAPPA GEPARDShpetim HoxhaProdhim i produkteve te gomes
196ANMETALAlesandro BardhiImp-eksp te mallrave te ndryshem industrial
197I.XH.E.MIlir XhaniProdhim e tregtim elemente te parafabrikuara
198ALBANIA TECHNOLOGY SYSTEMMarco PennesiNdertim, montim i makinerive bujqesore
199BR & DT GROUPBardhyl RekaNdertim
200AES COMMUNICATIONJani AngjeliTregti ne fushen e investimeve te sistemeve elektronike
201DURKO S&LSabri EleziProdhim i konfeksioneve
202GEORGE & ALEXElvis HotovaProdhim e tregti e kepuceve dhe faqe kepucesh
203LU &  ARLulezim MyftarajImport eksport, tregti me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem ushqimore, industriale, bujqesore, elektrike, etj.
204GLOBUSHyqmet HimaAgjensi detare, spedicionere
205ILIR GJONIIlir GjoniTregti me pakice e artikuj te ndryshem ushqimore
206AVE GROUPEglantina BehariProdhim tregti te detergjenteve
207ELITANuredin BlakcoriImport, eksport, tregti me shumicë e pakicë mallra ushqimorë, industrialë, bujqësorë etj
208RRUGIAPaqesor RrugiaTransport mallrash
209KONSURCIUM PENELOPAIlva AjaziKonfeksione me mall porositesi
210SOKOLAJGjovana SokolajMallra te ndryshme te lendeve te para