Regjistri i bizneseve aktive

Anëtarë aktivë konsiderohen ato biznese, të cilët kanë deklaruar se do të vazhdojnë të ushtrojnë veprimtarinë e tyre dhe janë regjistruar vullnetarisht në Dhomë për vitin 2019.

Poshtë janë gjithë antarët aktualë të Dhomës së Tregtisë Durrës për vitin 2019

nrEmri i aktivitetitAdministratoriAktiviteti
1Q.P.B.E.Andrea XhavaraAsistence teknike per biznesin
2INTEX FIBERRedjan KraliImp-Exp prodhim dyshekesh
3AUTORITETI PORTUAL DURRES SHAAfrim BakajNgarkim, shkarkimi i mallrave
4DUNI AGENCYAstrit DuçiAgjensi detare, spedicioni, transporti
5HARMONIA HOTELS GROUPMuhamed KurmeniSherbime hotelerie
6SHOQERIA PASTRIMIT DETARIlir KaragjoziSherbime detare, pastrim mbeturinash
7PELIKANGenc MatajAgjensi detare, spedicioni, transporti
8RIALBA TECNICHAndrea RotondiProdhim mekanik i paisjeve elektrike
9AD. PASCUCCI CAFFEAdrian BardhiTregti kafe, sheqer
10ERLEDGezim SerenajAgjensi detare, spedicionere
11MESHKURTILodevik MeshkurtiTregti materiale te ndryshme
12AMA RECYCLINGRezart ZylfiGrumbullim , perpunim metaleve joferroze
13DIAMANTPerikli GogaAgjensi spedicionere, transport
14ALBA CONFDaniele CataldoProdhim konfeksione
15AV INTERNATIONAL GROUP SHAOrledia BareTregti me pakice e shumice
16AMBRA SRLJulian BerxulliProdhim konfeksione me fason
17ALBKALUSTYANXhevit HysenajGrumbullim , perpunim bimeve medicinale
18DASTLuan MuçaImport-eksport, prodhime llaci, kolle, tulla, pajisje hidrosanitare, etj
19ALBA SEEDIlia TaciImp-eksp tregti fara e fidane
20TEX-STYLEErjola CerloiFason konfeksionim i veshjeve
21ITALINOX SHQIPERIAAdrian ReciTregti perpunim inoksi
22BUNAArtur Bujari Prodhim mobiljesh 
23EME ASHENSOR GROUPFadil Elmadhiimp-eks tregti ashensoresh
24PAPMETALProletar HasaniProdhim dhe tregti profile metalike
25CORALHelidon RrugaZenie dhe tregti peshku
26KASTRATI SHPKShefit KastratiImport- eksport tregti karburanti
27BESIM TUSHABesim TushaKontabel i miratuar
28NEREIDANikolla LaciAgjensi detare, spedicionere
29NATYRAL ATCLorina LiperiImport-eksport bimë mjeksore, perpunim bimeve aromatike-mjekesore
30TEORENOrest CelaTregti imp-eksp mallra elektrike
31FJONA 2006Arben MemaAgjensi pastrimi, transport mbeturina urbane
32ALBANIA TRADING COOrges LiperiImport-eksport bimë mjeksore
33KALDAJASokol KallogjeriFabrikimi konstruksione metalesh
34LLAZAR TATILlazar TatiPunime metalike
35SIND ALBashkim ZybaTregti me shumice e pakice e aksesoreve
36DEKOLLBledar ÇelaProdhim, tregti materiale ndertimi
37TEUTA PRINTTeuta ResuliShtypshkrime te te gjitha llojeve
38GLAUKIAS TECHNOLOGYBesnik DomiImp-ekp i makinerive te kafese
39KOMPOZITABraian JukaPerpunim i metaleve te ndryshme te kompozuara me rezin
40BRAKA CONSTRUCTIONArmand BrakaNdertim dhe mirembajtje e ndertimeve civile
41PRO WOODJozef HerzeghPerpunim, tregti druri
42IZET LEKAIzet LekaImp-Eks kafe, caj
43K.I.D - ALBAsllan BarajProdhim, tregtim prodhime e materiale per ndertim
44ALBA COSMETIC 2014Adi MehmetiTregti me shumice e pakice e produkteve te estetikes
45ISTREFISelim IstrefiImport -eksport tregti artikuj te ndryshem
46LIVIAAlma TepshiReklama dekor
47OCCHIO VIVOEdison HysenbelliImp-eks peshku, perpunim peshku
48KAST PETROLLuigj AlijajKrijim, tregtim me shumice e pakice e naftes, gazit
49BUJARIBujar HaznedariTregti me pakice artikuj te ndryshëm
50INA DELTASherif ElmaziImp-Eks tregti vajra lubrifikante
51COFFEE PARTNERAdrian BardhiTregti artikuj te ndryshem, kafe etj.
52ARLI INTERNACIONALAgim RametaTregti impute bujqesore
53SA - ENIS GROUPAgim MitrakuTransport rrugor kombetar dhe nderkombetar udhetaresh
54KAPPA OILKrenar LaskoTregti vajra lubrifikante
55DEUTSCHCOLORMia Mucaimp-eksp tregtim llacra, cimento, materiale ndertimi
56EDIPACKBardhyl BaltezaProdhim kartoni, flete, kuti kartoni, prodhim letre
57TEUTA DURRESEleni BabametoTregti ambalazhi mall.ushqimore
58MCPSkender MilaqiProdhim, riparim pjese te ndryshem plastike
59TIME 10Marcello PerdicchiaProdhim me pakice e shumice i kepuceve
60OVVITALElvis DoçiRritja e shpendeve per prodhim vezesh dhe mishi
61G.I.GPellumb AlimadhiProdhim, tregti kepuce
62EDILCASS VBIrfan BallaMontim dhe prodhim kaseta, grila, dyer
63DURRES CONTAINER TERMINAL SHAMesut JanarMenaxhim operim terminalin e konteniereve
64DESLABlendi KeçiNdërtim
65ETERIAIljaz MehmetiProdhim e montim i elektroshtepiakeve dhe makinerive te perdorura
66REASEdmond ZeqajImp-Eks rritje shpendesh per prodhim vezesh dhe mishi
67SARP & LABEntela KapllaniProdhim, tregti prodhime kimike per ndertim
68KANTINA GJ. K. SKENDERBEUHelidon KushiProdhim pijesh alkolike
69K.A.D.Aurel Kaculini Agjensi detare, spedicionere 
70ALBEL SAKostandin PapaProdhim thase plastike dhe letre
71GLLAVICAFiqiri KllariNdertim
72DURKO S&LSabri EleziProdhim i konfeksioneve
73ADELA OKETAAdela OketaKontabel i miratuar
74DYRRAHSPEDShpresa ProdaniTransport, prodhim konfeksionesh
75ANDI GJOKAAndi GjokaTregti lule natyrale, imp-eks
76RIMMEDAlbjon DurajTregti artikuj te ndryshem, prodhim i letres se aluminit
77TONI KONSTRUKSIONFadil AhmetajImp-Eks prodhim, montime konstrukte metalike
78PELIKAN PRODUCTSKostandin TegoProdhim, tregti, embelsira
79AL-ASFALTAstrit VarakuNdertim
80FUTURA 77Elvis LalaKultivim, prodhim produkte bujqesore
81MOTOR.ELSajmir BalliuAvolxhim motorrash elektrik
82ARTINOXVildan DibraPunime inoksi
83BEBA COSMETICElsa BaltezaProdhime higjeno-kozmetike dhe tregtimi i tyre
84C.A.IXioyin JiProdhim tregti kepuce te llojeve te ndryshme
85FERRAMENTA SHAHINIBasri ShahiniTregti me shumice e pakice e mallrave industriale
86ALBANIAN HERBKujtim ZereGrumbullim eksportim i bimeve medicinale
87ALUSHI -TRANSRiza AlushiTransport nderkombetar per te trete e me qera
88INSIFA 6 VELLEZERITNdriçim OsmaniProdhim imp-eks shitblerje me shumicee pakice e mallrave
89AUTO GENIShkelzen LushajTregti autovetura, pjese kembimi
90DERRIGALArtion BeqirajProdhimin e kepuceve e faqe kepucesh
91NATURAL ALBAIrene TostiTregtimin e produkteve natyrore biologjike
92EUROTECH CEMENTFrancesco BrambillaImp-eksp magazinim, ambalazhim i produketeve te cementos
93EDMOND XHERAJEdmond XherajImp-Eks tregti me shumice e pjeseve te # per makineri
94LUSIANA SUKULusiana SukuSherbime financiare
95MAJLINDA NALLBANIMajlinda NallbaniAvokate
96FERMA IMRANArtan DervishiProdhim e ambalazhim,tregti uje natyral, lengje frutash
97ALBAMARBesim TropliniZenie dhe tregti peshku
98DAUTI TRANSPORSHPEDDaim RamadaniTransport rrugor mallrash
99DELTA CONSTRUKSIONShpëtim TikvinaProdhime betoni, ndertim
100PETRAQ HAXHIUPetraq HaxhiuTregtime artikuj te ndrysham , kinkaleri e parfumeri
101KALDAJASokol KallogjeriFabrikimi konstruksione metalesh
102NABER - KONFEKSION SHIJAKNazmi GroriProdhim konfeksionesh me fason
103AL  -  MARFatmir MborjaProdhim ambalazhe plastike dhe letre.
104GER.ARDSerxhio ZeqaTransportim, magazinim, tregtim me shumice e pakice, import-eksport i mallrave ushqimore, prodhimeve bujqesore, blegtorale, fruta perime, pije freskuese, alkolike, metrazhe, konfeksione, trikotazh, hidrosanitare, elektroshtepiake, mobileri, pjese kembimi, goma, cigare, bime medicinale, farmaceutike, kimike, kancelari, materiale ndertimi, automjete te cdo lloji, qeramike, optike, kozmetike, farera lulesh, bar-restorant, hoteleri, motel, transport pasagjeresh, gjueti selektive.
105MONDI TRANSMustafa ShabaTransport materiale ndertimi dhe materiale te tjera te ndryshme, transport udhetaresh si brenda dhe jashte vendit. Import -eksport mjetesh te levizshme transporti,servis automjetesh.Import-eksport ,tregtim me shumice dhe pakice te mallrave te ndryshme, pjese kembimi per automjete, vajra lubrifikante,ka
106BUKA  SHA  DURRESPetrit  Deliallisinatura
107WORK SAFETY GROUPAlban IsteriZhvillimin e aktivitetit nga persona rregullisht te autorizuar, te studiove te sherbimit dhe konsulences, ne fushen e mardhenieve te punes, juridike si dhe ne fushen e sigurise dhe mbrojtjes se shendetit ne pune. A
108MIMOZA HYSAJMIMOZA HYSAJProjektim, preventivim, zbatim, mbikqyrje, kolaudim, ekspertize, kurse trajnimi në autocad, kurse te ndryshme per gjuhë të huaja si anglisht, italisht, spanjisht, gjermanisht, frengjisht, etj. Perkthime. A
109GENTIAN MANDIJAGentian MandijaTregti fruta - perime
110IRI - TRANSRudin TaullaiTransport, tregti, bar-restorant
111ALBTOURS DURRESIEntela MehmetiAgjensi turistike
112KODRA E KUAJVEGerti HimaBar-Restorant, organizim eventesh per vete e per te trete, hipizem, tergti artikuj industrial dhe materiale ndertimi, punime elektrike,
113UNIEUROArian Gjyzeliprodhim e tregetim konfeksionesh,
114VITALLlambi PapaAgjensi detare dhe aksesore të saj, spedicion mallrash dhe mjetesh si dhe asistencë për këto lloj shërbimesh, etj
115TAK SHOESMarsidMappa TaullaiProdhim faqe kepucesh, kepuce duke perfshire ketu operacionet e perpunimit aktiv
116ARJAN BUKAÇIArjan BukaçiPunime druri
117SOKOL KARASANISokol KarasaniShitje dhe instalim te pajisjeve te kondicionimit
118JSCEneid SulejmaniSherbime administrimi, ndermjetesimi, konsulence dhe perfaqesimi, shperndares i autorizuar.
119AEL COMPANYGjergji LuadhiProdhim, tregtim mobilje, import, eksport minerale, makineri e pajisje,
120Petani AgencyLorval PetaniAgjentit të Mbledhjes së Borxhit
121Petani Bailiff's OfficeLorval PetaniUshtrimin e funksionit te Permbaruesit Gjyqesor Private
122ALJON MANEAljon ManePjekje dhe tregti kafe me pakice
123RO.DE. MEMAJulian MemaImport-eksport, tregtim me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem industrial, tregtmi automobilesh dhe te pjeseve te kembimit per automobile
124ACCOUNTINGGentian KarruliSherbim Kontabel
125EDLIRA JAKOVAEdlira JakovaSherbime financiare, konsulence bankare, ndermjetesim ne sigurime, shitje te paketave te udhetimit cdo gje perfshire, transport dhe akomodimin e programeve turistike e sherbime ne to.
126GJON KAÇORRIGjon KaçorriTransport e tregti te mallrave te lendes drusore , tregti me shumice dhe pakice te artikujve te ndertimit, etj
127LAPADULA ALBANIAOrges MullaPërpunimi i llamarinës dhe profileve metalike.
128AGJENCI DIVASDilaver TepelenaVeprimtari në fushen e shërbimeve, si agjensi doganore, spedicionere, detare, turistike, shitje biletash, agjensi imobiliare, shitje blerjeje, dhënie me qira, etj.
129DENIS BURGIJADritan BurgijaBar, restorant
130MERIKLEN MUÇIMeriklen MuçiBar Kafe.
131T & XHPërparim CenaShërbime në fushën e Ndërtimeve, Restaurimeve dhe rikonstruksioneve të objekteve civile, ushtarake, industriale, tregtare, turistike, shëndetësore,
132STUDIO LIGJORE PETANILuljeta PetaniAvokat
133DENION SHENGJERGJIDenion ShengjergjiFarmaci
134HOTOVAElvis  HotovaProdhim faqe kepucesh.
135NERITAN GOLJANeritan GoljaTregtim artikuj te ndryshem ushqimore, pije te ndryshme, artikuj te konsumit te pergjithmem, artikuj industriale, etj.
136TEERANA.COMBledi ShkurtaEcommerce(tregti elektronike),krijim Software
137WIN.SOLEShpetim TikvinaImport-eksport, prodhim, shitje me shumicë të këpucëve dhetë gjithë komponentëve përbërës të këpucës në tërësi.
138Q.ZH.E.S.MFloreta Kertushasherbime komuniteti ne lidhje me zhvillimin e Durresit
139CMA CGM ALBANIAGenc  MatajProkurimin e sherbimeve te agjencise ne fushen tregtare dhe ate te transportit detar ndaj shoqerive dhe linjave te transportit detar:
140FIN GROUPVasil LuadhiShërbim porosish për blerjen dhe shitjen e sendeve për llogari të porositësit dhe në emër të Komisionerit. Krijimi i fondeve monetare, huadhënie, huapërdorje, kreditim, ndermjetesim financiar, komision financiar, krijim garancish financiare, mbledhje detyrimesh, analize financiare, administrim, audit, parashikim, studim fizibiliteti, strategji financiare.
141DELDRoland ProfitiProdhime te ndryshme alumini dhe plastike, klinike radiologjike.Import dhe eksport artikuj te ndryshem.
142SHEHDULADenata ShehdulaTregti me shumice e pakice te  medikamenteve te ndryshme, ushqime per blegtorine, import- eksport e te tjera
143LU &  ARLulezim MyftarajImport eksport, tregti me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem ushqimore, industriale, bujqesore, elektrike, etj.
144XH.E.SErmal OsmaniAutoshkolle
145ERMAL DULOErmal DuloDentist
146SERFINElvis ShuaipiAktivitet në konsulencë në fushën e marketingut, trajnime të ndryshme, komunikim. Trajnim në fushën e biznesit për drejtimin e shoqërisë
147HOTI BAILIFF SERVICELuan HotiEkzekutimi i detyrueshem i titujve ekzekutive lidhur me:vendimet civile te gjykates qe kane forme te prere,qe permbajne nje detyrim ,
148VITOR MARKUVitor MarkuRiparim celularesh dhe rimbushje kartash.
149ÇEZAR BEJAÇezar BejaPermbarues gjyqesor privat.
150XHILDA HOXHAXhilda HoxhaPastrim kimik
151ALBAN ISTERIAlban IsteriKonsulence ne fushen e sigurise ne pune, marredhenieve te punes, ndihmes se pare dhe mbrojtje nga zjarri. Studio arti dhe pikture.
152LOER KUMELoer KumeKlinike dentare
153EPIDAMUS PILOTEnkeleid ShehdulaPilotimi i anijeve te transportit te mallrave te ndryshme dhe te rrezikshme i anijeve pasagjere,i anijeve luftarake,cisternat,si ato me flamur shqiptare apo te huaja.Sherbimin omerxhator
154ARDIAN THERMIJAArdian ThermijaSherbime
155AMAL SHIPPINGGenc SharkajAgjensi turistike e transpoti turistik si dhe organizimi i kampingjeve,shit-blerje bileta trageti me shumice e pakice,agjensi tranporti,mallrash te ndryshem e udhetaresh brenda dhe jashte vendit,
156TRANS EKSPRESBledi ThomajImport-eksport,transport brenda e jashte vendit,tregti me shumice e pakice dhe pakice te artikujve industrial,ushqimore,bujqesore,blegtorale,prodhim dhe tregtim lule e peme dekorative,konfeksione,mobilje,metalike,tregtim makineri e pajisje,artikuj konsumi,detergjent,elektroshtepiake,materiale ndertimi,prodhim e tregtim shtypshkrimesh,prerje xhamash
157AMALTEA & ZEUSFlorika BerberiTregeti cigare me shumic e me pakic. Importe e eksporte te mallrave e materialeve te ndryshme e te tjera si dhe cdo veprimtari fitimprurese tregetare, prodhuse e sherbimi te lejuara nga legjislacioni shqiptare dhe qe do te gjykohen me interes nga shoqeria
158DRITAN BEJADritan BejaAgjenci imobiliare.
159NASILD ALIKAJNasild AlikajAgjensi udhetimesh
160DORINA LUKUDorina LukuKabinet mjekesor. Vizita obstetrik - gjinekologji, kolposkopike dhe ekografi.
161GEBURA PROFESSIONAL NETWORKAntonio TrisciuzziAktivitet në konsulencë në fushën e marketingut, trajnime të ndryshme, komunikim.
162KLAUDIO BEJAKlaudio BejaBar-kafe
163XHAKONTAHamza XhakoniImport-eksport te metaleve te zeza, me ngjyra te formateve dhe seksioneve te ndryshme. Import-eksport i te gjitha materialeve qe perdoren ne fushen e ndertimit. Import-eksport i materialeve dhe pajisjeve elektrike. I
164AGRON TEPSHIAgron TepshiAutoservis.
165REDI SARAÇIRedi SaraçiFarmaci
166G & A PROJEKTAlier CaraNdertim
Ketu do te gjeni regjistrin e Dhomes për 2018