Takim me Kryetarin e Dhomes se Tregtise se Bergamos, z.Giovanni Paolo Malvestiti.

Takim me Kryetarin e Dhomes se Tregtise se Bergamos, z.Giovanni Paolo Malvestiti.
Njoftime

Ne Bergamo u zhvillua takimi dypalesh me Dhomen e Tregtise dhe Industrise Durres dhe Dhomen e Tregtise se Bergamos te perfaqesuar nga kryetari z.Alban Isteri dhe z.Giovanni Paolo Malvestiti respektivisht. Ne kete takim u diskutua per fillimin e bashkepunimit ndermjet bizneseve te dy rajoneve nepermjet krijimit te takimeve B2B dhe organizimit te aktiviteteve ne Shqiperi dhe Itali. Gjithashtu, u ra dakord qe Dhomat respektive te nenshkruajne nje memorandum bashkepunimi.