Të tjerët për Durrësin

Lista HO RE CA

Këta janë partnerë tanë që do vijnë në Durrës me rastin e Konferëncës italo-shqiptare qe do mbahet në ambjentet e Hotel Adriatik me datë 21.02.2013.  

ARNEG SPA
IMESA SPA
ATA SRL
INSATEK SNC
ATORYL SNC
ISOLPLASTIC SRL
BERTO’S SPA
KOSMO SRL
BRAGAGNOLO ARGENTI SRL
LATIFOGLIA SRL BY FOGLIEDORO
C.O.F.A. SOC. COOP.
LORES SNC
CDC SNC -CASA DEL CAMINETTO
METALVETRO SRL
CHIAVEGATO SRL UNIPERSONALE
MODENESE GASTONE GROUP SRL
DE PIERI ILLUMINAZIONE
MORBID LINE SPA
EXTREMIND DI ISAIA BUSATTA
MUTINELLI SRL
IDEALMARMI SNC DEI F.LLI CASAGRANDE E C.
SAINTE CLAIRE SAS
SANTO PASSAIA SRL
SGF SPA
SIRO MARIN COSTRUZIONI METALLICHE

Lista e plotë e kompanive italiane mund ta shihni këtu

Shpërndaje këtë lajm
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

About Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Durrës