Zinxhiri i turizmit: bashkepunimi midis Emilia-Romagna dhe Marche me Shqiperine, Kroacine dhe Malin e Zi

“ Zinxhiri i turizmit: bashkepunimi midis Emilia-Romagna dhe Marche me Shqiperine, Kroacine dhe Malin e Zi”, me partner lider Promec –Agjensine Speciale per Nderkombetarizim pjese e Dhomes se Tregtise se Modenas. 
 Qellimi i projektit eshte bashkepunimi dhe shkembimi i praktikave me te mira ndermjet Italise dhe zones se Ballkanit perendimor, krijimi i nje rrjeti, promovimi i intinerareve turistike dhe resorteve me vlera te vecanta kulturore e natyrore dhe perpjekja per te kapercyer sezonalitetin e turizmit duke e lidhur ate me ushqimin dhe veren.
Aktivitetet ne kuader te projektit: shkembimi i praktikave me te mira, stimulimi i marrdhenieve tregtare, kurse formimi dhe vizita ne Itali per operatoret e sektorit etj        

About Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Durrës