Regjistri i bizneseve aktive

Anëtarë aktivë konsiderohen ato biznese, të cilët kanë deklaruar se do të vazhdojnë të ushtrojnë veprimtarinë e tyre dhe janë regjistruar vullnetarisht në Dhomë për vitin 2018.

Poshtë janë gjithë antarët aktualë të Dhomës së Tregtisë Durrës për vitin 2018

NrSubjektiAdministratoriAktiviteti
1Q.P.B.E.Andrea XhavaraAsistence teknike per biznesin
2LLAZAR TATILlazar TatiPunime metalike
3VRANA SECURITY GROUPAna VranaRuajtja dhe sigurimi i objekteve publike
4AVNI MULDAKAAvni MuldakaImp-eksp stampime, mbulesa tavolinash dhe ambalazhime
5BUJARI Bujar HaznedariTregti me pakice artikuj te ndrysh?m
6ALBTOURS DURRESIEnver MehmetiAgjensi turistike
7R.O.V.EMauro IzzaccaniTregti e vajit vegjetal
8TEUTA PRINTTeuta ResuliShtypshkrime te te gjitha llojeve
9BESIM TUSHABesim TushaKontabel i miratuar
10NATYRAL ATCLorina LiperiImport-eksport bim? mjeksore, perpunim bimeve aromatike-mjekesore
11ALBANIA TRADING COOrges LiperiImport-eksport bim? mjeksore
12PAP METAL IMPEXProletar HasaniProdhim dhe tregti profile metalike
13KALDAJASokol KallogjeriFabrikimi konstruksione metalesh
14FUTURA 77Elvis LalaKultivim, prodhim produkte bujqesore
15CORALHelidon RrugaZenie dhe tregti peshku
16K.A.D.Aurel Kaculini?Agjensi detare, spedicionere?
17ETERIAIljaz MehmetiProdhim e montim i elektroshtepiakeve dhe makinerive te perdorura
18CMR HOLDINGOrjon BajramiProdhim, trgti materiale ndertimi
19NEREIDANikolla LaciAgjensi detare, spedicionere
20KAPPA OILKrenar LaskoTregti vajra lubrifikante
21ADRIALulzim HatellariPilotim, omerxhim i anijeve vendase dhe te huaja
22KASTRIOTI & PETROL Mujo MergutiTregti me pakice e karburanteve
23KANTINA GJ. K. SKENDERBEUHelidon KushiProdhim pijesh alkolike
24ALBA TRANSXhevdet VogliTransport, tregti artikuj te ndryshem
25ITALINOX SHQIPERIAAdrian ReciTregti perpunim inoksi
26ALBA SEEDIlia TaciImp-eksp tregti fara e fidane
27BUNAArtur Bujari?Prodhim mobiljesh?
28G & A PROJEKTAlier CaraProjektim, supervizion
29ARLI INTERNACIONALAgim RametaTregti impute bujqesore
30EDIPACKBardhyl BaltezaProdhim kartoni, flete, kuti kartoni, prodhim letre
31ERLEDGezim SerenajAgjensi detare, spedicionere
32AMA RECYCLINGRezart ZylfiGrumbullim , perpunim metaleve joferroze
33ALBA CONFDaniele CataldoProdhim konfeksione
34ALBKALUSTYANXhevit HysenajGrumbullim , perpunim bimeve medicinale
35SAVIVA Valerio VecchiettiRrobaqepsi, transport
36INTERALBA LOGISTICIlir Verdha Aktivitet spedicioner e te agjentit
37SA - ENIS GROUPAgim MitrakuTransport rrugor kombetar dhe nderkombetar udhetaresh
38I.B. RECYCLINGFatbardh MecaImp-Eksp tregti pjese kembimi per autovetura
39KASTRATI SHPKShefit KastratiImport- eksport tregti karburanti
40DASTBujar Mu?aImport-eksport, prodhime llaci, kolle, tulla, pajisje hidrosanitare, etj
41FJONA 2006Arben MemaAgjensi pastrimi, transport mbeturina urbane
42ALBEL SAKostandin PapaProdhim thase plastike dhe letre
43DUNI AGENCYAstrit Du?iAgjensi detare, spedicioni, transporti
44DIAMANTPerikli GogaAgjensi spedicionere, transport
45PELIKANGenc MatajAgjensi detare, spedicioni, transporti
46HARMONIA HGMuhamed KurmeniSherbime hotelerie
47DYRRAHSPEDShpresa ProdaniTransport, prodhim konfeksionesh
48ADELA OKETAAdela OketaKontabel i miratuar
49ALBA COSMETICAdi MehmetiTregti me shumice e pakice e produkteve te estetikes
50ROZAN OSMANIRozan OsmaniProdhim e tregtim i veres dhe rakise
51K.I.D - ALBAsllan BarajProdhim, tregtim prodhime e materiale per ndertim
52MESHKURTILodevik MeshkurtiTregti materiale te ndryshme
53ISTREFISelim IstrefiImport -eksport tregti artikuj te ndryshem
54COFFEE PARTNERAdrian BardhiTregti artikuj te ndryshem, kafe etj.
55TEORENOrest CelaTregti imp-eksp mallra elektrike
56A & V GAS SHAOrledia BareTregti nafte, benzine, gaz
57SHALA TRANSMustafa ShabaTransport komb?tar e nd?rkomb?tar mallrash
58TEUTA DURRESArben BabametoTregti ambalazhi mall.ushqimore
59RIALBA TECNICHAndrea RotondiProdhim mekanik i paisjeve elektrike
60NATURAL ALBAIrene TostiTregtimin e produkteve natyrore biologjike
61MOTOR.ELSajmir BalliuAvolxhim motorrash elektrik
62DURKO S&LSabri EleziProdhim i konfeksioneve
63GIOADAdil BeqirajTregti artikuj kozmetike, bar, restorant, hotel
64MCPSkender MilaqiProdhim, riparim pjese te ndryshem plastike
65G.I.GPellumb AlimadhiProdhim, tregti kepuce
66SIND ALBashkim ZybaTregti me shumice e pakice e aksesoreve
67DURRES CONTAINER TERMINAL SHAMesut JanarMenaxhim operim terminalin e konteniereve
68DEKOLLBledar ?elaProdhim, tregti materiale ndertimi
69ALUFLORErjola XhekoProjektim, prodhim, zbatim fasadash te xhamit, alukobondi
70OVVITALElvis Do?iRritja e shpendeve per prodhim vezesh dhe mishi
71DESLABlendi Ke?iNd?rtim
72EUROTECH CEMENTFrancesco BrambillaImp-eksp magazinim, ambalazhim i produketeve te cementos
73EDILCASS VBIrfan BallaMontim dhe prodhim kaseta, grila, dyer
74ARTINOXVildan DibraPunime inoksi
75ADRIATIKA BETONQemal RadaProdhime mobilje
76VEZA E FRESKETErlisa MurtiniImp-exp fruta perime veze
77GJERGJ LUADHIGjergj LuadhiProdhime betoni
78LIRIM DAJALirim DajaTransport nderkombetar mallrash
79TEXTILE WORK SHOPSFrancesco CapuozzoProdhim tregti e veshjeve
80EDMOND XHERAJEdmond XherajImp-Eks tregti me shumice e pjeseve te # per makineri
81BEBA COSMETICElsa BaltezaProdhime higjeno-kozmetike dhe tregtimi i tyre
82ALBAMARBesim TropliniZenie dhe tregti peshku
83CELMANITahir CelmanajImport eksport tregti karburanti
84AUTO GENIShkelzen LushajTregti autovetura, pjese kembimi
85DEVAMFiqiri KarreciImp-Eks tregti me shumice e pakice i artikujve te ndryshem
86BIOALBDenisa KurtiProdhime bio
87GLLAVICAFiqiri KllariNdertim
88MANIFACTURE ITALIANACipro CarmineProdhime mekanike, fishek p?r brava
89DERRIGALLuigino MarinucciProdhimin e kepuceve e faqe kepucesh
90C.A.IXioyin JiProdhim tregti kepuce te llojeve te ndryshme
91FERRAMENTA SHAHINIBasri ShahiniTregti me shumice e pakice e mallrave industriale
92GERTI Arben HoxhaTregti materiale ndertimi
93ENHOArben HoxhaTregti materiale ndertimi
94ILIRIA KONFEKSArtan CaniProdhim konfeksionesh
95ALBANIAN HERBKujtim ZereGrumbullim eksportim i bimeve medicinale
96FER - TOURSRiza OsmanajAgjensi udhetimesh transport udhetaresh
97INSIFA 6 VELLEZERITNdri?im OsmaniProdhim imp-eks shitblerje me shumicee pakice e mallrave
988 MILAArben IslamajCall Center
99SIBJORNIArmand KalemiTregti artikuj ushqimore
100CONFORTRitvan CamiProdhim dhe tregtimin e tubave dhe rekorderive plastike Im-eksp
101PESPA ALUMINLavdosh PetoshatiProdhim, perpunim i profileve te aluminit
102LABOSEdmond LlaftiuPerpunim druri
103L&M COMERCIALMajlinda ShametiImport-export , tregti artikuj ushqimore
104SHEHDULADenata ShehdulaTregti medikamente per bujqesine
105AUTORITETI PORTUAL DURRES SHAAfrim BakajNgarkim, shkarkimi i mallrave
106ALUSHI -TRANSRiza AlushiTransport nderkombetar per te trete e me qera
107CMA CGM ALBANIAGenc MatajProkurime sherbimeve publike
108GAMA + MBMArmir MustafarajTregti imp-eks mallra te ndryshem industrial
109F.M ALBANIA SERVICESDashamir EleziGrumbullim tregti fruta, produkte agroushqimore
110HO-RE-CAMustafa Kerniqiimp-eks tregti artikuj te ndryshem ushqimore
111ETKEAEdlira StefaImp-Eks tregti me shumice e pakice i artikujve te ndryshem
112KIBE ONE LABORATORIFeim AlliuProdhim tregti produkte kimike per ndertim
113PETRAQ HAXHIUPetraq HaxhiuTregtime artikuj te ndrysham , kinkaleri e parfumeri
114XHULJA Lulzim MetaliuPerpunim, tregtim produkte bujqesore
115ALBANIA TECHNOLOGY SYSTEMMarco PennesiNdertim, montim i makinerive bujqesore
116SHIROKAEngjellushe ShirokaProdhim konfeksione
117LU & ARLulzim MyftarajImp-Eksp tregti me shumice e pakice artikuj te ndryshem. Transport
118AMBRA SRLJulian BerxulliProdhim konfeksione me fason
119AL-ASFALTAstrit VarakuNdertim
120REARPlator MehmetiTregti artikuj elektrike
121ETUAL KONSTRUKSIONFlorian ShalaVeprimtari ne fushen e ndertimit, transport me vin?a
122TOYOTA TIRANAElisabeta ShakajTregti automjete te rinj dhe te perdorur
123GRORI KONFEKSIONNazmi GroriProdhim konfeksione
124WIN SOLEMauro CastignaniProdhim e shitje me shumice e kepuceve
125LAKBRKristian CupiImp- eks perpunim peshku i ujrave te embla
126DELTA CONSTRUKSIONShp?tim TikvinaProdhime betoni, ndertim
127LIVIAAlma TepshiReklama dekor
128DEA - LINESArjana IsakuAgjensi shitje biletash. Operator turistik
129RAYEduart XhepaRestorant, hotel
130HALISOFKlaudio RikoNdertim
131INTEX FIBERRedian KraliProdhime makinerish dhe mbushje dysheqesh
132ALBERT DODAAlbert DodaHotel
133XHOZEF KACULINIXhozef KaculiniAgjensi reklamash
134DES MARINE GROUPFlorian DomiAgjensi detare
135FATMIR KORRIKUFatmir KorrikuTregti lule natyrale
136AKIL KEBEJAkil KebejTregti kerpudhash
137DEUTSCHCOLORMia Muca imp-eksp tregtim llacra, cimento, materiale ndertimi
138ROMANO PORTBehar SadikNdertim, shfrytezim porti i hidrokarbureve
139EUROPEAN BRAKE CENTERGeorgios KarampinisSherbime servisis per automjete dhe motora te cdo tipi.
140EUROPEAN BRAKE SYSTEMIva TataniTregti pjese kembimi dhe aksesore makinash
141DELDRoland ProfitiProdhime te ndryshme alumini e plastike
142VIVAS -NNikoll DhaskaliHoteleri, bar, restorant
143ENO TDTonin DedejRiveshje gomash
144GJOKA + AErmir SheraSigurimi i objeketeve publike dhe private
145TUR.ALB.KROMFethi KajaKerkim, shfrytezim tregti kromi
146ANISA & NOEMIZhaneta SaliuImp-ekp qepje konfeksione
147ANTON MARKUAnton MarkuPunime hekuri dhe hidraulike
148HEKURAN CEPIHekuran CepiTregti materiale ndertimi dhe dru zjarri. Hekurthyes
149VARAKU-EShpetim VarakuPunime nd?rtimi
150DECONJusuf PukaNdertim
151OCCARI & PARTNERSDiego OccariPerpunim i te dhenave, kontabel
152FUSIONElton ShalaPerpunim metalesh e guresh te cmuar
153PASTRIMIT DETAR SHAIlir KaragjoziSherbime detare, pastrim mbeturinash, hotel
154GOURMET & CoTheofan KazanxhiuImport, tregti kafe
155ALBA MACHINERYMariano MengarelliProjektimi, prodhimi, instalimi i impianteve industriale
156EXCELLENT CONTROL?Dilaver Mezini?Kontroll cilesor dhe sasior mallrash?
157SETEXEdvin PrenceProdhim e tregti veshje te punes
158URIM KACANIUrim KacaniHotel
159STABELBashkim ShafhasaniTregti karburantesh me pakice
160SHAHINI - COHysen ShahiniTregti karburanti me pakice
161AGROWINDQanie KodraTregti pesticide
162JULIAN DEDAJulian DedaTregti automjetesh te perdorura
163ALBETMisir Met-HasaniProdhim inerte, betoni dhe materiale ndertimi
164ELITANuredin BllackoriImp-eksp tregti te ndryshme
165MONDIAL TRANSSotiraq BardhiImp-Eksp artikuj te ndryshem, pjekjke ambalazhim kafe
166HOTOVAElvis HotovaProdhim faqe kepucesh e sandaleve, kepuce te gatshme
167DMC PREMADEEntela VelajAktivitet ne fushen e regjimit aktiv fason
168BEL CONTIEdmond IliaBar Restorant Hotel
169INTI MODAEdlira GjuziProdhim tregti konfeksione
170BLUE EYESAntonio MonticelliProdhim, tregti konfeksione
171GRASHIElton GrashiProdhim tregti e materialeve, mjeteve detare e peshkimi
172NEW ZODIACPlaurent DervishajOrganizim I aktiviteteve te ndryshme si evente festa etj
173DIMEXDhimiter RrokoProdhim, tregti detergjentesh
174CADE TRADETeresa de AdessisImp-ksp tregti me pakice e kafes dhe nenprodukteve te saj
175DIDA PETROL Fadil DidaImport - Eksport tregtim me pakice e karburanteve
176MARIONVasil LuadhiImport - eksport mallra industriale, tregtim dhe prodhimin e tyre
177AIBA KOMPANIAndi DukaProdhim e tregtim vezesh
178AFTOSimon Alexander HarmOperim permiresim terminalit te trageteve
179REY PLASTIKASami OsmaniProdhime plastika
180COCOALErmonela GumiInkubinime zogjve per veze dhe broiler
181BUKAPetrit DeliallisiProdhim, shitje buke
182MEGAFLEXAlfred ShkretaImp-exp tregti dyshekesh e susta ortopedike
183GUIDA MARITIME ALBANIAAndrea GuidaImp-exp prodhim mermitash
184SE & ANSelaudin SulejmaniTregti artikuj te ndryshem
185ARVIVirgjil NiniHotel
186TROPIKALArdian TakajHotel, Bar, restorant, tregti me shumice e pakice
187DAUTI - KOMERCEjup CilafiTrgti imp-exp mallra ushqimore
188KONSURCIUM PENELOPAIlva AjaziKonfeksione me mall porositesi
189ISMAILI GROUPSefer IsmailiTregti mallrash industriale
190MARI Zaimir KasolliImp-exp tregti artikuj per hotele e bare
191IRSJOLA Agim Cela Imp-eks te artikujve te ndryshem
192EXPORT MANAGMENT PLATFORMNevjana KacmoliKonsulence per nderkombtarizimin e bizneseve
193VERTIGOFilip XharroRestorant, bar
194ALBA PINE Qani GjiniGrubullim, perpunim, eksport prodhime te te dyja pijeve
195BLEADHasan CukaliProdhim dhe tregti konfeksione
196MABIEL INTERNATIONALClaudio PaganiniFabrikim e tregtim i shiritave e gershereve, kordoneve prej cope
197STEFANO NAPPIStefano NappiSherbime konsulence
198MATERIA CONSALQemal DedjaNdertim objektesh
199PIAZZAGenciana HoxhallariBar - Restorant
200UNLIMITED TRAVELRezart DuciAgjensi detare, spedicionere dhe turistike
201PERPARIMI SHASokol PlaniImp-eksp tregti hekuri
202LEKURA BLUPaolo CarobinPerpunim magazinim ambalazhimte lekureve
2033 ALKrenar BreguTregti me shumice dhe pakice e mallarve te ndryshem
204ANMETALBerton TafaniImp-eksp te mallrave te ndryshem industrial
205KAPPA GEPARDShpetim HoxhaProdhim i produkteve te gomes
206REWORK COMPANYLuca FalconeProdhim, instalim produketeve elektrike
207EMS ALBANIA PORT OPERATORManfred Muller Agjensi transporti
208GALAManfred Muller Agjensi transporti
209AGROHELPAlma TrunguTregti PMB
210EURO - BICAKUMirash BicakuPunime druri
211KL-ED KABELLDoklead AdemiSherbim operator me tv kabllor
212VELLEZERIT KOLANikoll KolaTregti materiale ndertimi
213AES COMMUNICATIONJani AngjeliTregti ne fushen e investimeve te sistemeve elektronike
214ADRIA FERRIES AGENCYShkelqim XhaxhiuSherbime agjensi detare
215MED MARNiko BolloAktivitete te ndryshme te transportit detar
216MED SERVICESLefter ThanoAktivitet transport detar
217GINETTO VALENTINIGinetto ValentiniKonsulence ne fushen e konfeksioneve
218ALBIIlirjan BeqirajProdhime plastike
219ALBATIR EXPRESSNikollaj GjataTransport I mallrave ne rruge tokesore, detare
220MERLIKA GROUPFredi MerlikaQepje faqe kepucesh
221MIREL MUKAMirel MukaFurre buke
222ARTAN NGJECIArtan NgjeciTransport nderkombetar mallrash
223NIKI MAREArjan LaciAgjensi turistike , udhetimi, detare spedicionere
224FROHLIN ALBANIAElisabeta KurtiKonfeksione
225AMBER INTERNATIONALEmiljano HaxhiuProdhim, perpunim, ambalazhimi produkteve te duhanit
226LEDA 2007Adrian HaznedariTransport dhe spedicioni
227TIME 10Marcello PerdicchiaProdhim me pakice e shumice i kepuceve
228AUTOSTRADA TRANSPEdmond ShabaTransport mallrash
229MALAJ - AAgustin MalajTransport kombetar dhe nderkombetar te mallrave
230CRYSTAL SYSTEMNevjana KacmoliSherbime ne fushen e IT
2313R TEXTILESNazmi GroriProdhim tregti imp-eks mallra te ndryshem
232INDRIT BARDHOIndrit BardhoTransport Nderkombetar mallrash
233FREDI FERRO METALAlfred NerjakuImp-eksp tregti skrapi
234BADRIKLOBardhyl BeleguNdertim
235ALPED DISTRIBUTORIAlfred DishaKonfeksione
236ACQUARIO SALI PESHKSkender SaliPeshkim perpunim, grumbullim tregti peshku
237KASAJonuz KasaNdertim, arsim
238MC GLASS SYSTEMRoberto Angelo MerendaProdhim, grumbullim i paisjeve ndertimore
239SELLGROUP WEARNicola SellitriProdhime konfeksione me fason
240KASTRATI SHAGani KastratiTregti Karburanti
241BLEARTNamik SadikuBar, Restorant, Hotel
242DOKSANI - GFatmir DoksaniNdertim
243SOKOLAJ Olizana PematiMallra te ndryshme te lendeve te para
244ARUSMichele PiazzolaQepje faqe kepucesh
245FERRA & COIsuf FerraImp-eksp i mallrave ushqimore
246GLOBUSHyqmet HimaAgjensi detare, spedicionere
247AGRO-KORANIAgron KoraniImp-Eksp prodhim e trgti fidanesh dhe lule dekorative
248AGRO-MENSEris MamociImp-exp mallra industriale, bujqesor tregti peshku
249ADMIRIM FERRAAdmirim FerraZenie tregti peshku
250CON TEXNarti MarkuTregti veshje me pakice
251RRUGIAPaqesor RrugiaTransport mallrash
252EGNATIA -1Radames RamadaniNgarkim, shkarkimi i mallrave
253BR & DT GROUPBardhyl Reka Ndertim
254ALBANIAN STEVEDORING COJens UweNgarkim, shkarkimi i mallrave
255DEDJA SHIPPINGArtur DedjaAgjensi detare
256ELIX KARAVASTALuan GilaImp-exp tregti kermilli BIO
257MAJLINDA NALLBANIMajlinda NallbaniAvokate
258ERNITOURSEduart XhepaAkomodim hoteleri
259GREEN FUELIlmir AbaziProdhim biokarburanteve
260DONIKA BENJADonika BenjaEksperte kontabel e regjistruar
261KAST & GASBilbil KastratiImp-eksp, tregti gazi
262EMIRJAN BEUEmirjan BeuZenie e tregti peshku
263GJERGJ GJERGJIGjergj GjergjiProdhim tregti mobiljesh
264ARDJashar ArrezaNdertim arsim privat
265ALBSTEELProletar HasaniTregti materiale te ?elikut
266LOTIIbrahim LamiImp-eksp tregti mallra te ndryshme
267MILENIUM I RINdricime ZekajShtypshkrime shtepi botuese
268MILICIGjergj KolaTregti materiale ndertimi
269STARCON SHIPPINGIlir Verdha Agjent transporti, operator porti
270DUNI PORT AGENCYPamela Nikotransport detar
271AD. PASCUCCI CAFFEAdrian BardhiTregti kafe, sheqer
272ALBA COSMETIC 2014Adi MehmetiTregti me shumice e pakice e produkteve te estetikes
273ANDI GJOKAAndi GjokaTregti lule natyrale, imp-eks
274AV INTERNATIONAL GROUP SHAOrledia BareTregti me pakice e shumice
275BRAKA CONSTRUCTIONArmand BrakaNdertim dhe mirembajtje e ndertimeve civile
276DAUTI TRANSPORSHPEDDaim RamadaniTransport rrugor mallrash
277EME ASHENSOR GROUPFadil Elmadhiimp-eks tregti ashensoresh
278FERMA IMRANArtan DervishiProdhim e ambalazhim,tregti uje natyral, lengje frutash
279GLAUKIAS TECHNOLOGYBesnik DomiImp-ekp i makinerive te kafese
280HARMONIA HOTELS GROUPMuhamed KurmeniSherbime hotelerie
281INA DELTASherif ElmaziImp-Eks tregti vajra lubrifikante
282IZET LEKAIzet Leka Imp-Eks kafe, caj
283KAST PETROLLuigj AlijajKrijim, tregtim me shumice e pakice e naftes, gazit
284KOMPOZITABraian JukaPerpunim i metaleve te ndryshme te kompozuara me rezin
285LUSIANA SUKULusiana SukuSherbime financiare
286NABER - KONFEKSION SHIJAKNazmi GroriProdhim konfeksionesh me fason
287OCCHIO VIVOEdison HysenbelliImp-eks peshku, perpunim peshku
288PAPMETALProletar HasaniProdhim dhe tregti profile metalike
289PELIKAN PRODUCTSKostandin TegoProdhim, tregti, embelsira
290PRO WOODJozef HerzeghPerpunim, tregti druri
291REASEdmond ZeqajImp-Eks rritje shpendesh per prodhim vezesh dhe mishi
292RIMMEDAlbjon DurajTregti artikuj te ndryshem, prodhim i letres se aluminit
293SARP & LABEntela KapllaniProdhim, tregti prodhime kimike per ndertim
294SHOQERIA PASTRIMIT DETARIlir KaragjoziSherbime detare, pastrim mbeturinash
295TEX-STYLE Erjola CerloiFason konfeksionim i veshjeve
296TONI KONSTRUKSIONFadil AhmetajImp-Eks prodhim, montime konstrukte metalike