Regjistri i bizneseve aktive

Anëtarë aktivë konsiderohen ato biznese, të cilët kanë deklaruar se do të vazhdojnë të ushtrojnë veprimtarinë e tyre dhe janë regjistruar vullnetarisht në Dhomë për vitin 2019.

Poshtë janë gjithë anëtarët aktualë të Dhomës së Tregtisë Durrës për vitin 2019

NrShoqeriaAdministratoriPershkrimi
13 ALKrenar BreguTregti me shumice dhe pakice e mallarve te ndryshem
2A.I.B.A KOMPANIAndi DukaProdhimi dhe tregtimi i vezeve; Prodhimi, mbareshtimi dhe tregtimi i zogjve; Prodhimi dhe tregetimi i ushqimeve blegtorale
3ACCOUNTINGGentian KarruliSherbim Kontabel
4AD. PASCUCCI CAFFEAdrian BardhiTregti kafe, sheqer
5ADELA OKETAAdela OketaKontabel i miratuar
6ADISNikolla DafaAgjensi turistike, agjensi udhetimi
7ADRIALulzim HatellariPilotim, omerxhim i anijeve vendase dhe te huaja
8ADRIA FERRIES AGENCYShkelqim? XhaxhiuSherbime agjensie detare dhe te rekomandimeve detare: broker detar, ajror dhe siguracionesh; sherbime detare dhe ajrore
9ADRIATIKA BETONQemal RadaProdhime betoni
10AEL COMPANYGjergji LuadhiProdhim, tregtim mobilje, import, eksport minerale, makineri e pajisje,
11AES COMMUNICATIONJani AngjeliTregti ne fushen e investimeve te sistemeve elektronike
12AFTOSimon Alexander HarmOperim permiresim terminalit te trageteve
13AGEV LTDClaudio BlasuthaProjektim, te paisjeve ne fushen e industrise mekanike
14AGJENCI DIVASDilaver TepelenaVeprimtari ne fushen e sherbimeve, si agjensi doganore, spedicionere, detare, turistike, shitje biletash, agjensi imobiliare, shitje blerjeje, dhenie me qira, etj.
15AGRON TEPSHIAgron TepshiAutoservis.
16AGROWINDQanie KodraTregti pesticide
17AKIL KEBEJAkil KebejTregti kerpudhash
18AL? -? MARFatmir MborjaProdhim ambalazhe plastike dhe letre.
19AL-ASFALTAstrit VarakuNdertim
20ALBA Fatmir MucaProdhim e tregti artikuj te ndryshem te duraluminit
21ALBA CONFDaniele CataldoProdhim konfeksione
22ALBA COSMETIC 2014Adi MehmetiTregti me shumice e pakice e produkteve te estetikes
23ALBA PINE Qani GjiniGrubullim, perpunim, eksport prodhime te te dyja pijeve
24ALBA SEEDIlia TaciImp-eksp tregti fara e fidane
25ALBA TRANSXhevdet VogliTransport, tregti artikuj te ndryshem
26ALBAMACHINERYMariano MengarelliProdhim tregti makina dhe impiante industriale
27ALBAMARBesim TropliniZenie dhe tregti peshku
28ALBAN ISTERIAlban IsteriKonsulence ne fushen e sigurise ne pune, marredhenieve te punes, ndihmes se pare dhe mbrojtje nga zjarri. Studio arti dhe pikture.
29ALBANIA TECHNOLOGY SYSTEMMarco PennesiNdertim, montim i makinerive bujqesore
30ALBANIA TRADING COOrges LiperiImport-eksport bime mjeksore
31ALBANIAN GAS TECHMujo MergutiTregti me shumice e pakice e naftes
32ALBANIAN HERBKujtim ZereGrumbullim eksportim i bimeve medicinale
33ALBANIAN STEVEDORING COJens UweNgarkim, shkarkimi i mallrave
34ALBEL SAKostandin PapaProdhim thase plastike dhe letre
35ALBERT DODAAlbert DodaHotel
36ALBIIlirjan BeqirajProdhime plastike
37ALBITALIA PELLEMurat BushiImp-eks tregti lekure, lesh
38ALBKALUSTYANXhevit HysenajGrumbullim , perpunim bimeve medicinale
39ALBTOURS DURRESIEntela MehmetiAgjensi turistike
40ALJON MANEAljon ManePjekje dhe tregti kafe me pakice
41ALPED DISTRIBUTORIAlfred DishaKonfeksione
42ALUFLORErjola XhekoProjektim, prodhim, zbatim fasadash te xhamit, alukobondi
43ALUSHI -TRANSRiza AlushiTransport nderkombetar per te trete e me qera
44AMA RECYCLINGRezart ZylfiGrumbullim , perpunim metaleve joferroze
45AMAL SHIPPINGGenc SharkajAgjensi turistike e transpoti turistik si dhe organizimi i kampingjeve,shit-blerje bileta trageti me shumice e pakice,agjensi tranporti,mallrash te ndryshem e udhetaresh brenda dhe jashte vendit,
46AMALTEA & ZEUSFlorika BerberiTregeti cigare me shumic e me pakic. Importe e eksporte te mallrave e materialeve te ndryshme e te tjera si dhe cdo veprimtari fitimprurese tregetare, prodhuse e sherbimi te lejuara nga legjislacioni shqiptare dhe qe do te gjykohen me interes nga shoqeria
47AMBER INTERNATIONALEmiljano HaxhiuProdhim, perpunim, ambalazhimi produkteve te duhanit
48AMBRA SRLJulian BerxulliProdhim konfeksione me fason
49ANDI GJOKAAndi GjokaTregti lule natyrale, imp-eks
50ANISA & NOEMIZhaneta SaliuImp-ekp qepje konfeksione
51ANMETALBerton TafaniImp-eksp te mallrave te ndryshem industrial
52ANTON MARKUAnton MarkuPunime hekuri dhe hidraulike
53AR -ECOENERGIARako RajaNdertimin e centraleve prodhuese te energjise se rinovueshme
54ARDIAN THERMIJAArdian ThermijaSherbime
55ARJAN BUKACIArjan BukaCiPunime druri
56ARLI INTERNACIONALAgim RametaTregti impute bujqesore
57ARTINOXVildan DibraPunime inoksi
58ARUSMichele PiazzolaQepje faqe kepucesh
59ARVIVirgjil NiniHotel
60AUTO GENIShkelzen LushajTregti autovetura, pjese kembimi
61AUTORITETI PORTUAL DURRES SHAAfrim BakajNgarkim, shkarkimi i mallrave
62AV INTERNATIONAL GROUP SHAOrledia BareTregti me pakice e shumice
63BALCANEUROLINESDanin? CinariTransport te udhetareve e mallrash brenda dhe jashte vendit per vete dhe per te trete. Veprimtari ne fushen e sherbimeve.
64BEBA COSMETICElsa BaltezaProdhime higjeno-kozmetike dhe tregtimi i tyre
65BEL - CONTIEdmond IliaBar - Restorant - Hotel
66BESIM TUSHABesim TushaKontabel i miratuar
67BLUE EYESAntonio MonticelliProdhim, tregti konfeksione
68BR & DT GROUPBardhyl Reka Ndertim
69BRAKA CONSTRUCTIONArmand BrakaNdertim dhe mirembajtje e ndertimeve civile
70BUJARI Bujar HaznedariTregti me pakice artikuj te ndryshem
71BUKA? SHA? DURRESPetrit? DeliallisiProdhim buke e nenproduktesh
72BUNAArtur Bujari?Prodhim mobiljesh?
73C.A.IXioyin JiProdhim tregti kepuce te llojeve te ndryshme
74CELMANITahir CelmanajImp-eks hidrokarburesh
75CEZAR BEJACezar BejaPermbarues gjyqesor privat.
76CMA CGM ALBANIAGenc? MatajProkurimin e sherbimeve te agjencise ne fushen tregtare dhe ate te transportit detar ndaj shoqerive dhe linjave te transportit detar:
77CMR HOLDINGOrjon BajramiProdhim, tregti materiale ndertimi
78COCOALErmonela GumiInkubinime zogjve per veze dhe broiler
79COFFEE PARTNERAdrian BardhiTregti artikuj te ndryshem, kafe etj.
80CORALHelidon RrugaZenie dhe tregti peshku
81CREDIT IMPACTMimoza XhengoDepozita me interes
82CRYSTAL SYSTEMNevjana KacmoliSherbime ne fushen e IT
83DASTLuan MuCaImport-eksport, prodhime llaci, kolle, tulla, pajisje hidrosanitare, etj
84DAUTI - KOMERCEjup CilafiTrgti imp-exp mallra ushqimore
85DAUTI TRANSPORSHPEDDaim RamadaniTransport rrugor mallrash
86DAUTI TRANSPORTSHPEDDaim? RamadaniTransport, spedicion, tregti dhe sherbime
87DEKOLLBledar CelaProdhim, tregti materiale ndertimi
88DELDRoland ProfitiProdhime te ndryshme alumini dhe plastike, klinike radiologjike.Import dhe eksport artikuj te ndryshem.
89DELTA CONSTRUKSIONShpetim TikvinaProdhime betoni, ndertim
90DENION SHENGJERGJIDenion ShengjergjiFarmaci
91DENIS BURGIJADritan BurgijaBar, restorant
92DERRIGALArtion BeqirajProdhimin e kepuceve e faqe kepucesh
93DESLABlendi KeCiNdertim
94DEUTSCHCOLORMia Muca imp-eksp tregtim llacra, cimento, materiale ndertimi
95DEVAMFiqiri KarreciImp-eks tregti mallra industrial dhe ushqimore
96DIAMANTPerikli GogaAgjensi spedicionere, transport
97DIAMBEAvdisamet? MurtezaniTregtia me pakice ne dyqane jo te specializuara ku kryesisht shitet ushqimi, pijet , Tregtia tjeter me pakice ne shitoret jo te specializuara
98DMC PREMADEEntela VelajAktivitet ne fushen e regjimit te perpunimit aktiv fason. Prodhimi dhe perpunimi artizanal dhe/ose industrial.
99DOKSANI - GFatmir DoksaniNdertim
100DONIKA BENJADonika BenjaEksperte kontabel e regjistruar
101DORINA LUKUDorina LukuKabinet mjekesor. Vizita obstetrik - gjinekologji, kolposkopike dhe ekografi.
102DRITAN BEJADritan BejaAgjenci imobiliare.
103DUNI AGENCYAstrit DuCiAgjensi detare, spedicioni, transporti
104DUNI PORT AGENCYPamela NikoTransport detar
105DURKO S&LSabri EleziProdhim i konfeksioneve
106DURRES CONTAINER TERMINAL SHAMesut JanarMenaxhim operim terminalin e konteniereve
107DYRRAHSPEDShpresa ProdaniTransport, prodhim konfeksionesh
108EDILCASS VBIrfan BallaMontim dhe prodhim kaseta, grila, dyer
109EDIPACKBardhyl BaltezaProdhim kartoni, flete, kuti kartoni, prodhim letre
110EDLIRA JAKOVAEdlira JakovaSherbime financiare, konsulence bankare, ndermjetesim ne sigurime, shitje te paketave te udhetimit cdo gje perfshire, transport dhe akomodimin e programeve turistike e sherbime ne to.
111EDMOND XHERAJEdmond XherajImp-Eks tregti me shumice e pjeseve te # per makineri
112EGNATIA -1Radames RamadaniNgarkim, shkarkimi i mallrave
113ELITANuredin BlakcoriImport, eksport, tregti me shumice e pakice mallra ushqimore, industriale, bujqesore etj
114EME ASHENSOR GROUPFadil Elmadhiimp-eks tregti ashensoresh
115EMS ALBANIA PORT OPERATORManfred Muller Agjensi transporti
116ENHOArben HoxhaTregti materiale ndertimi
117ENO TDTonin DedejRiveshje gomash
118EPIDAMUS PILOTEnkeleid ShehdulaPilotimi i anijeve te transportit te mallrave te ndryshme dhe te rrezikshme i anijeve pasagjere,i anijeve luftarake,cisternat,si ato me flamur shqiptare apo te huaja.Sherbimin omerxhator
119ERA-PROGRESArben? IsmalajCall center
120ERLEDGezim SerenajAgjensi detare, spedicionere
121ERMAL DULOErmal DuloDentist
122ESMAEugen SchmidTregti lule natyrale
123ETERIAIljaz MehmetiProdhim e montim i elektroshtepiakeve dhe makinerive te perdorura
124ETKEAEdlira StefaImp-Eks tregti me shumice e pakice i artikujve te ndryshem
125ETUAL KONSTRUKSIONFlorian? ShalaVeprimtari ne fushen e ndertimit dhe rikonstruksionit
126EURO - BICAKUMirash BicakuPunime druri
127EUROTECH CEMENTFrancesco BrambillaImp-eksp magazinim, ambalazhim i produketeve te cementos
128FATMIR KORRIKUFatmir KorrikuTregti lule natyrale
129FATMIRA VARAKUFatmira VarakuSherbime kontabiliteti.
130FERMA IMRANArtan DervishiProdhim e ambalazhim,tregti uje natyral, lengje frutash
131FERRA & COIsuf FerraImp-eksp i mallrave ushqimore
132FERRAMENTA SHAHINIBasri ShahiniTregti me shumice e pakice e mallrave industriale
133FIN GROUPVasil LuadhiSherbim porosish per blerjen dhe shitjen e sendeve per llogari te porositesit dhe ne emer te Komisionerit. Krijimi i fondeve monetare, huadhenie, huaperdorje, kreditim, ndermjetesim financiar, komision financiar, krijim garancish financiare, mbledhje detyrimesh, analize financiare, administrim, audit, parashikim, studim fizibiliteti, strategji financiare.
134FIRDUZ KARAGJOZOVIQFirdus KaragjozoviqSherbime kontabiliteti
135FIRENZE LINESDanin? CinariTransport te udhetareve e mallrash brenda dhe jashte vendit per vete dhe per te trete.
136FJONA 2006Arben MemaAgjensi pastrimi, transport mbeturina urbane
137FROHLIN ALBANIAElisabeta KurtiKonfeksione
138FUSIONElton? ShalaPerpunim metalesh dhe guresh te cmuar dhe jo te cmuar ne pergjithesi si vet ashtu nepermjet te treteve.
139FUTURA 77Elvis LalaKultivim, prodhim produkte bujqesore
140G & A PROJEKTAlier CaraNdertim
141G.I.GPellumb AlimadhiProdhim, tregti kepuce
142GALAManfred Muller Agjensi transporti
143GAMA + MBMArmir MustafarajTregti imp-eks mallra te ndryshem industrial
144GEBURA PROFESSIONAL NETWORKAntonio TrisciuzziAktivitet ne konsulence ne fushen e marketingut, trajnime te ndryshme, komunikim.
145GENTIAN MANDIJAGentian MandijaTregti fruta - perime
146GER.ARDSerxhio ZeqaTransportim, magazinim, tregtim me shumice e pakice, import-eksport i mallrave ushqimore, prodhimeve bujqesore, blegtorale, fruta perime, pije freskuese, alkolike, metrazhe, konfeksione, trikotazh, hidrosanitare, elektroshtepiake, mobileri, pjese kembimi, goma, cigare, bime medicinale, farmaceutike, kimike, kancelari, materiale ndertimi, automjete te cdo lloji, qeramike, optike, kozmetike, farera lulesh, bar-restorant, hoteleri, motel, transport pasagjeresh, gjueti selektive.
147GERTIArben HoxhaTregti materiale ndertimi
148GIOADAdil BeqirajTregti artikuj kozmetike, bar, restorant, hotel
149GJOKADashamir GjokaSigurimi i objeketeve publike dhe private
150GJOKA + AErmir SheraSigurimi i objeketeve publike dhe private
151GJON KACORRIGjon KaCorriTransport e tregti te mallrave te lendes drusore , tregti me shumice dhe pakice te artikujve te ndertimit, etj
152GLAUKIAS TECHNOLOGYBesnik DomiImp-ekp i makinerive te kafese
153GLLAVICAFiqiri KllariNdertim
154GLOBUSHyqmet HimaAgjensi detare, spedicionere
155GOURMET & CoTheofan KazanxhiuImport, tregti kafe
156GRASHIElton GrashiProdhim e tregti mjete detare e peshkimi
157GRORI KONFEKSIONNazmi GroriVeprimtari ne fushen e konfeksioneve
158HARMONIA HOTELS GROUPMuhamed KurmeniSherbime hotelerie
159HEKURAN CEPIHekuran CepiTregti materiale ndertimi dhe dru zjarri. Hekurthyes
160HOTI BAILIFF SERVICELuan HotiEkzekutimi i detyrueshem i titujve ekzekutive lidhur me:vendimet civile te gjykates qe kane forme te prere,qe permbajne nje detyrim ,
161HOTOVAElvis? HotovaProdhim faqe kepucesh.
162HTMIlir Tabakuimp-ekp projektim e zbatim ne fushen elektrike
163I.A.M Ilir NdraxhiTregti imp-eks, plehra kimike
164I.B. RECYCLINGFatbardh MecaImp-Eksp tregti pjese kembimi per autovetura
165I.XH.E.MIlir XhaniProdhim e tregtim elemente te parafabrikuara
166ILIR GJONIIlir GjoniTregti me pakice e artikuj te ndryshem ushqimore
167ILIR POSTOIlir PostoSaldime inoksi
168INA DELTASherif ElmaziImp-Eks tregti vajra lubrifikante
169INSIFA 6 VELLEZERITNdriCim OsmaniProdhim imp-eks shitblerje me shumicee pakice e mallrave
170INTERALBA LOGISTICIlir VerdhaAktivitet spedicioner e te agjentit detar
171INTEX FIBERRedjan KraliImp-Exp prodhim dyshekesh
172INTI MODAEdlira GjuziProdhim, tregti konfeksione
173IRI - TRANSRudin TaullaiTransport, tregti, bar-restorant
174IRSJOLA Agim Cela Imp-eks te artikujve te ndryshem
175ISTREFISelim IstrefiImport -eksport tregti artikuj te ndryshem
176ITALINOX SHQIPERIAAdrian ReciTregti perpunim inoksi
177IZET LEKAIzet Leka Imp-Eks kafe, caj
178JSCEneid SulejmaniSherbime administrimi, ndermjetesimi, konsulence dhe perfaqesimi, shperndares i autorizuar.
179K.A.D.Aurel Kaculini?Agjensi detare, spedicionere?
180K.D.E-accoEduard ReCiSherbime kontabiliteti, konsulence fiskale.
181K.I.D - ALBAsllan BarajProdhim, tregtim prodhime e materiale per ndertim
182KALDAJASokol KallogjeriFabrikimi konstruksione metalesh
183KALDAJASokol KallogjeriFabrikimi konstruksione metalesh
184KANTINA GJ. K. SKENDERBEUHelidon KushiProdhim pijesh alkolike
185KAPPA GEPARDShpetim HoxhaProdhim i produkteve te gomes
186KAPPA OILKrenar LaskoTregti vajra lubrifikante
187KASAJonuz KasaNdertim, arsim
188KAST & GASBilbil KastratiImp-eksp, tregti gazi
189KAST PETROLLuigj AlijajKrijim, tregtim me shumice e pakice e naftes, gazit
190KASTRATI SHAGani KastratiTregti Karburanti
191KASTRATI SHPKShefit KastratiImport- eksport tregti karburanti
192KLAUDIO BEJAKlaudio BejaBar-kafe
193KL-ED KABELLDoklead AdemiSherbim operator me tv kabllor
194KODRA E KUAJVEGerti HimaBar-Restorant, organizim eventesh per vete e per te trete, hipizem, tergti artikuj industrial dhe materiale ndertimi, punime elektrike,
195KOMPLEKSI TURISTIK BLEARTNamik SadikuBar-restorant, hotel
196KOMPOZITABraian JukaPerpunim i metaleve te ndryshme te kompozuara me rezin
197KONSURCIUM PENELOPAIlva AjaziKonfeksione me mall porositesi
198L&M COMERCIALMajlinda ShametiImport-export , tregti artikuj ushqimore
199LABOSEdmond LlaftiuPerpunim druri
200LAKBRKristian CupiImp- eks perpunim peshku i ujrave te embla
201LAPADULA ALBANIAOrges MullaPerpunimi i llamarines dhe profileve metalike.
202LIVIAAlma TepshiReklama dekor
203LLAZAR TATILlazar TatiPunime metalike
204LOER KUMELoer KumeKlinike dentare
205LU &? ARLulezim MyftarajImport eksport, tregti me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem ushqimore, industriale, bujqesore, elektrike, etj.
206LUSIANA SUKULusiana SukuSherbime financiare
207MAJLINDA NALLBANIMajlinda NallbaniAvokate
208MALAJ - AAgustin MalajTransport kombetar dhe nderkombetar te mallrave
209MANIFACTURE ITALIANECipro CarmineProdhime mekanike
210MARI Zaimir KasolliImp-exp tregti artikuj per hotele e bare
211MARIONVasil LuadhiImport - eksport mallra industriale, tregtim dhe prodhimin e tyre
212MATERIA CONS.ALQemal DedjaNdertim objektesh
213MCPSkender MilaqiProdhim, riparim pjese te ndryshem plastike
214MED SERVICESLefter? ThanoAktivitet transporti detar mallrash me mjetet e veta dhe te te treteve.
215MEDMAR NAVIGATIONNiko BolloAgjensi detare e spedicionere
216MERIKLEN MUCIMeriklen MuCiBar Kafe.
217MESHKURTILodevik MeshkurtiTregti materiale te ndryshme
218MILENIUM I RINdricime ZekajShtypshkrime shtepi botuese
219MIMOZA HYSAJMIMOZA HYSAJProjektim, preventivim, zbatim, mbikqyrje, kolaudim, ekspertize, kurse trajnimi ne autocad, kurse te ndryshme per gjuhe te huaja si anglisht, italisht, spanjisht, gjermanisht, frengjisht, etj. Perkthime. A
220MONDI TRANSMustafa ShabaTransport materiale ndertimi dhe materiale te tjera te ndryshme, transport udhetaresh si brenda dhe jashte vendit. Import -eksport mjetesh te levizshme transporti,servis automjetesh.Import-eksport ,tregtim me shumice dhe pakice te mallrave te ndryshme, pjese kembimi per automjete, vajra lubrifikante,ka
221MONDIAL TRANSSotiraq BardhiImp-Eksp artikuj te ndryshem, pjekjke ambalazhim kafe
222MOTOR.ELSajmir BalliuAvolxhim motorrash elektrik
223MYRVETE ESAT BABIMyrvete BabiSherbime
224NABER - KONFEKSION SHIJAKNazmi GroriProdhim konfeksionesh me fason
225NASILD ALIKAJNasild AlikajAgjensi udhetimesh
226NATURAL ALBAIrene TostiTregtimin e produkteve natyrore biologjike
227NATYRAL ATCLorina LiperiImport-eksport bime mjeksore, perpunim bimeve aromatike-mjekesore
228NEREIDANikolla LaciAgjensi detare, spedicionere
229NERITAN GOLJANeritan GoljaTregtim artikuj te ndryshem ushqimore, pije te ndryshme, artikuj te konsumit te pergjithmem, artikuj industriale, etj.
230OCCARI & PARTNERSDiego OccariPerpunim i te dhenave, kontabel
231OCCHIO VIVOEdison HysenbelliImp-eks peshku, perpunim peshku
232ONID INTERKLUBAlvin ShehuSherbime ne bar, kafe, restorant, hoteleri, turizem, etj.
233OVVITALElvis DoCiRritja e shpendeve per prodhim vezesh dhe mishi
234PAPMETALProletar HasaniProdhim dhe tregti profile metalike
235PELIKANGenc MatajAgjensi detare, spedicioni, transporti
236PELIKAN PRODUCTSKostandin TegoProdhim, tregti, embelsira
237PERPARIMI SHASokol PlaniImp-eksp tregti hekuri
238PESPA ALUMINLavdosh PetoshatiProdhim, perpunim i profileve te aluminit
239PETANI AGENCYLorval PetaniAgjentit te Mbledhjes se Borxhit
240PETANI BAILIFF'S OFFICELorval PetaniUshtrimin e funksionit te Permbaruesit Gjyqesor Private
241PETRAQ HAXHIUPetraq HaxhiuTregtime artikuj te ndrysham , kinkaleri e parfumeri
242PIAZZAGenciana HoxhallariBar - Restorant
243PIAZZA AEROPORTArtur LukuAktivitet ne fushen e sherbimeve te bar-restoranteve.
244PILOT KOMPANIArben BedoSherbime portuale
245PRO WOODJozef HerzeghPerpunim, tregti druri
246Q.ZH.E.S.MFloreta Kertushasherbime komuniteti ne lidhje me yhvillimin e Durresit
247Q.P.B.E.Andrea XhavaraAsistence teknike per biznesin
248REASEdmond ZeqajImp-Eks rritje shpendesh per prodhim vezesh dhe mishi
249REDI SARACIRedi SaraCiFarmaci
250REWORK COMPANYLuca FalconeProdhim, instalim produketeve elektrike
251REY PLASTIKASami OsmaniProdhime plastika
252RIALBA TECNICHAndrea RotondiProdhim mekanik i paisjeve elektrike
253RIMMEDAlbjon DurajTregti artikuj te ndryshem, prodhim i letres se aluminit
254RO.DE. MEMAJulian MemaImport-eksport, tregtim me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem industrial, tregtmi automobilesh dhe te pjeseve te kembimit per automobile
255ROMANO PORTBehar SadikNdertim, shfrytezim porti i hidrokarbureve
256ROYAL TRADE COMPANYLatif KryeziuKrijim, instalim impiantesh per tregti nafte
257SA - ENIS GROUPAgim MitrakuTransport rrugor kombetar dhe nderkombetar udhetaresh
258SAN NIKOLLAVasil? BolloAgjensi detare e spedicionere
259SAPLOG ALBANIAPietro BertinoTransport mallrash ne rruge tokesore dhe detare
260SARP & LABEntela KapllaniProdhim, tregti prodhime kimike per ndertim
261SAVIVAValerio? VecchiettiRrobaqepesi. Prodhim fason me materiale porositesi.
262SE & ANSelaudin SulejmaniTregti artikuj te ndryshem
263SERFINElvis ShuaipiAktivitet ne konsulence ne fushen e marketingut, trajnime te ndryshme, komunikim. Trajnim ne fushen e biznesit per drejtimin e shoqerise
264SETEXEdvin PrenceProdhim e tregti veshje te punes
265SHALA TRANSMustafa ShabaTransport kombetar e nderkombetar mallrash
266SHEHDULADenata ShehdulaTregti me shumice e pakice te? medikamenteve te ndryshme, ushqime per blegtorine, import- eksport e te tjera
267SHIROKAEngjellushe ShirokaProdhim konfeksione
268SHOQERIA PASTRIMIT DETARIlir KaragjoziSherbime detare, pastrim mbeturinash
269SIBJORNIArmand KalemiTregti artikuj ushqimore
270SIND ALBashkim ZybaTregti me shumice e pakice e aksesoreve
271SOKOL KARASANISokol KarasaniShitje dhe instalim te pajisjeve te kondicionimit
272STUDIO LIGJORE PETANILuljeta PetaniAvokat
273SULEJMANI FRUTMimoza SulejmaniTregti fruta perime
274T & XHPerparim CenaSherbime ne fushen e Ndertimeve, Restaurimeve dhe rikonstruksioneve te objekteve civile, ushtarake, industriale, tregtare, turistike, shendetesore,
275TAK SHOESMarsidMappa TaullaiProdhim faqe kepucesh, kepuce duke perfshire ketu operacionet e perpunimit aktiv
276TEERANA.COMBledi ShkurtaEcommerce(tregti elektronike),krijim Software
277TEORENOrest CelaTregti imp-eksp mallra elektrike
278TEUTA DURRESEleni BabametoTregti ambalazhi mall.ushqimore
279TEUTA PRINTTeuta ResuliShtypshkrime te te gjitha llojeve
280TEX-STYLE Erjola CerloiFason konfeksionim i veshjeve
281THE?STAR????? Ylli JanbelliQepje konfeksionesh per eksport
282TIME 10Marcello PerdicchiaProdhim me pakice e shumice i kepuceve
283TIME 10Marcello PerdicchiaProdhim me pakice e shumice i kepuceve
284TONI KONSTRUKSIONFadil AhmetajImp-Eks prodhim, montime konstrukte metalike
285TRANS EKSPRESBledi ThomajImport-eksport,transport brenda e jashte vendit,tregti me shumice e pakice dhe pakice te artikujve industrial,ushqimore,bujqesore,blegtorale,prodhim dhe tregtim lule e peme dekorative,konfeksione,mobilje,metalike,tregtim makineri e pajisje,artikuj konsumi,detergjent,elektroshtepiake,materiale ndertimi,prodhim e tregtim shtypshkrimesh,prerje xhamash
286UNIEUROArian Gjyzeliprodhim e tregetim konfeksionesh,
287VARAKU-EShpetim VarakuPunime ndertimi
288VELLEZERIT KOLANikoll KolaTregti materiale ndertimi
289VERTIGOFilip XharroRestorant, bar
290VITALLlambi PapaAgjensi detare dhe aksesore te saj, spedicion mallrash dhe mjetesh si dhe asistence per keto lloj sherbimesh, etj
291VITOR MARKUVitor MarkuRiparim celularesh dhe rimbushje kartash.
292VLLAZNIMI Bardhe JakuTregti materiale ndertimi
293VRANA SECURITY GROUPAna VranaRuajtja dhe sigurimi i objekteve publike
294WIN.SOLEShpetim TikvinaImport-eksport, prodhim, shitje me shumice te kepuceve dhete gjithe komponenteve perberes te kepuces ne teresi.
295WORK SAFETY GROUPAlban IsteriZhvillimin e aktivitetit nga persona rregullisht te autorizuar, te studiove te sherbimit dhe konsulences, ne fushen e mardhenieve te punes, juridike si dhe ne fushen e sigurise dhe mbrojtjes se shendetit ne pune. A
296XH.E.SErmal OsmaniAutoshkolle
297XHAKONTAHamza XhakoniImport-eksport te metaleve te zeza, me ngjyra te formateve dhe seksioneve te ndryshme. Import-eksport i te gjitha materialeve qe perdoren ne fushen e ndertimit. Import-eksport i materialeve dhe pajisjeve elektrike. I
298XHILDA HOXHAXhilda HoxhaPastrim kimik
299ZASHAAdrian RamaKerkim zbulim te vendburimeve te mineraleve te dobishme ne te gjithe territorin e vendit.
Ketu do te gjeni regjistrin e Dhomes për 2018