Albtours D është një nga operatorët kryesorë të turneut në hyrje në Ballkan dhe anëtar i plotë i IATA (Shoqata Ndërkombëtare e Transportit Ajror), JATA (Shoqata Japoneze e Agjentëve të Udhëtimit), RDA (InternationaleBustouristikVerband), ATAA (Shoqata e Agjentëve të Udhëtimit të Amerikës) dhe VAS Tour operator.

Address

Our Address:

L.11, bulevardi durres

GPS:

41.317056529362, 19.449371474947

Plan My Route