Hotel në qytetin e Durrësit, 32.2 km larg Tiranës. Vendi ku gjeni dhoma të rehatshme, bar dhe restorant, ambjente relaksi si sauna, hammam dhe banjo turke.

2 Kitarrat Boutique & Spa

Vendi ku do te gjeni komoditetin dhe rehatin e kërkuar shoqëruar me trajnimet unike të SPA të cilët janë dimensioni kontemporan i luksit, trajtimit dhe shplodhjes, që tju gjallërojë mendjen dhe shpirtin.

Akomodimi në Hotel

Të gjitha dhomat tona do t’ju falin një ndjesi mahnitëse falë aromave të luleve, ku çdo dhomë ka një aromë karakteristike sipas emrit të saj.

Qendër Spa

Qendra e relaksit, kujdesit dhe bukurisë. Dhurojini vetes suaj kohen e nevojshme per tu relaksuar. Mbushur me përkëdhelje nga vajrat satin të masazheve, avujt dhe ngrohtësinë e saunave tradicionale, hamamit, banjos turke…

Bar & Restorant

Sintetizon me mjeshtëri shijen dhe traditën e kulinarisë mesdhetare Italiane. Produkte tipikisht mesdhetare dhe të freskëta marrë nga deti Adritatik, shoqëruar me verën elegante dhe muzikë të përzgjedhur. Pjatat të përgatitura me dashuri dhe shije.

Address

Our Address:

Rr. Taulantia, L.1 Durrës, Shqipëri

GPS:

41.311927978246, 19.435634417691

Plan My Route