AES Comunication është për 24 vitet e fundit një lojtar aktiv në fushën e Sistemeve të Sigurisë dhe Komunikimit. Aktivitetet tona kryesore përfshijnë: Sistemet Elektronike të Sigurisë, Telekomunikacionin, Komunikimin dhe Portin e Sistemeve të Lundrimit.

AES Komunikimi, ka zbatuar një numër projektesh të rëndësishme në fushën e Sistemeve të Sigurisë dhe Komunikimit Radio duke përfshirë: Sistemet e Alarmit, Sistemet e Alarmit të Zjarrit, Sistemet e Kontrollit të Qasjes, Sistemet Publike – Audio, Sistemet e Mbikëqyrjes Video CCTV, Sistemet e Navigacionit, Sistemet e Vendndodhjes GPS, Computing Rrjetet dhe sistemet e IT-së.

Address

Our Address:

Lagjia 1 RrugaTaulantia 2000, Durres Albania

GPS:

41.438512, 19.5809251

Telephone:
Web:

-

Plan My Route