Tregtim me shumicë e pakicë, brenda dhe jashtë vendit, import eksport të mallrave industriale, ushqimore, bujqësore, blegtorale, ndërtimore, mobilare, elektrike, elektroshtëpiake, drusore,plehra kimike, materiale e makineri bujqësore si dhe paisje e pjesë të ndryshme për to. Kryerja e shërbimeve për agjensi transporti, detare, spedicionere, udhëtaresh e funerale. Investim për ndërtim, prodhim dhe tregtim të farave dhe fidaneve, farmaci bujqesore Agrowind.

Address

Our Address:

Durrës Xhafzotaj XHAFZOTAJ Magazinë një katëshe në Autostradën Tiranë- Durrës,Km 22

GPS:

41.34446722828, 19.548038551481

Web:

-

Plan My Route