Akademia Sportive Goga Basket ofron programe basketbolli për grupmosha nga 5-18 vjeç për djem e vajza, me ekipe përfaqësuese në Kampionat. Fusha moderne për basketboll, volejboll, tenis e palestër, pishinë, si dhe kampe verore.

Aktivitete sportive, kulturore, arsimore, edukative. Ngritja e kampeve sportive ditore dhe mujore. Tregti, shitje me pakicë artikuj të ndryshëm. Bar-Kafe

Address

Our Address:

Autostrada Durres Tirane KM5 Ura Fllake, 150 M Rr. Nacionale, Xhafzotaj, Durres, Albania

GPS:

41.35141666433, 19.508722370361

Telephone:
Plan My Route