ALBA CONF në Durrës është një kompani që specializohet në veshje për burra dhe djem. Eshtë themeluar në Shqipëri në vitin 2003. Prodhim dhe tregtim të artikujve të veshjes, për llogari të saj ose të tretëve, në Shqipëri dhe jashtë saj import – eksport.

Address

Our Address:

DURRES L.14 RR. TIRANA, SHKOZET; Albania 2001

GPS:

41.324734130445, 19.456683914094

Email:

-

Web:

-

Plan My Route