Albamachinery është një kompani e specializuar në paketimin, si mekanik ashtu edhe elektrik, të makinerive dhe sistemeve industriale sipas dizajnit dhe projektit të klientit.Përvoja industriale e kesaj kompanie lejon të zgjidhet çdo nevojë në sektor.
Zyra teknike ndërvepron me zyrën teknike të klientit në mënyrë që të zgjedh të gjitha aspektet: nga ndërtimi i strukturave strukturore metalike deri në montimin e plotë të makinave të përfunduara dhe të testuara.
Albamachinery u themelua në vitin 2012 nga një menaxhim italian i cili ende ndjek zhvillimin teknik, organizativ dhe tregtar të kompanisë. Bashkëpunimet e ngushta me kompani ndërkombëtare në projektimin dhe ndërtimin e impianteve industriale lejojnë rritjen e vazhdueshme të aftësive të kompanisë.Ne operojmë në një sektor industrial të vendosur në Durrës me një strukturë prej 300 metrash katrorë zyrash dhe 2400 metra katrorë zona e prodhimit.
Në kompaninë Albamachinery mund të gjeni zyrat e mëposhtme në dispozicionin tuaj:

Zyra Teknike me pozicione 3D CAD

Zyra e blerjeve

Burimet njerëzore

Administrata

Në prodhim:

Asambletë Mekanike

Asambleja e bordit të makinës elektrike

Asambleja e panelit elektrik

Logjistikë

Aftësitë kryesore:

Prodhimi i punëve strukturore metalike të personalizuara, montimi mekanik, montimi elektrik, instalimi i paneleve elektrike dhe sistemeve të makinerive në bord, montimi mekanik i makinave automatike dhe speciale, testimi dhe instalimi në ambientet e klientëve.

Address

Our Address:

Autostrada Dr - Tr km 5 2000 – Xhafzotaj, Durres Albania

GPS:

41.3442157, 19.547883

Telephone:
Plan My Route