ALBAMAR Peshk i fresket dhe i ngrirë – Përpunim dhe shitje

Ndodhet në Portin e Durrësit, Shqipëri. Kompania po punon në aktivitetin e peshkimit dhe në biznesit automobilistik, baterive automobilistike, pajisjeve të peshkimit.

 

Address

Our Address:

Porti Durres

GPS:

41.314341039036, 19.456603662704

Web:

-

Plan My Route