Prodhim perpunim dhe montim i graniteve, mermereve dhe te cdo lloj guri tjeter natyror. Aktivitet te prodhimit, perpunimt apo tjetersimit ne produkt perfundimtar te cdo lloji guri ( granit, mermer apo gure te tjere) te lejuara nga legjislacioni ne fuqi. Import – eksport, tregti me shumice e pakice.

Address

Our Address:

Durres Xhafzotaj

GPS:

41.344476211432, 19.547954792991

Telephone:
Web:

-

Plan My Route