Kompania Shqiptare e Tregtimit të Herbave dhe Duhanit Sh.a, filloi punën në Durrës që nga viti 2006 dhe u themelua nga Kutas Group. Ky operacion u bë për të kontrolluar cilësinë dhe çmimet. Përparësitë përfshijnë aftësinë për të kontrolluar në mënyrë më efektive tregun. Kompania jonë ka kontroll absolut mbi lëndën e parë në mënyrë që të mund të jepen garanci për një kontroll të materialeve të freskëta të kulturave, procesit të gjurmueshmërisë, projekteve të qëndrueshmërisë, bujqësisë së kontratave veçanërisht Sage dhe Oregano. Tani, Shoqëria Tregtare e Herbave dhe Duhanit Shqiptar Sh.a, mund të sigurojë cilësi dhe sasi më të mira. Në vitet në vijim, kompania është bërë një emër më me përvojë dhe më të njohur në treg dhe ka arritur një kapacitet të shquar të eksportit të prodhimit. Ndërsa rregullojmë veten emri i kompanisë ka fituar më shumë reputacion, i cili ishte dhe do të jetë qëllimi dhe vizioni ynë kryesor. Fusha e arritjes së kënaqësisë më të mirë të klientit duke furnizuar cilësinë e duhur me dërgesë në kohë, i ka shtuar gjithnjë e më shumë vlerë kompanisë sonë, e cila ka rezultuar me një besueshmëri të konsiderueshme përpara partnerit tonë të biznesit.

Address

Our Address:

L 14 , Durres, Albania

GPS:

41.32380079452445, 19.48150970336304

Plan My Route