Albducros është kompania më e madhe, e cila vazhdon përpunimin e nivelit më të lartë dhe ka një ndërmarrje më të strukturuar dhe lidhje tregtare të konsoliduara me Gjermaninë, Francën, Sh.B.A dhe Japoninë. Aktualisht, kompania është më e interesuar për tregje të reja greviste si: Meksika, Turqia, India, Kina, Spanja, Kanada etj. Në këtë kontekst, Albducros është një nga eksportuesit e paktë që mund të kryejë përpunim të nivelit më të lartë dhe të ngarkojë çmime më të larta për bimët medicinale dhe aromatike të përpunuara (MAP). Po kështu, Albducros mbetet e vetmja kompani që eksporton shumicën MAP. Mbledhja e lëndës së parë kryhet përmes një rrjeti prej 10 koleksionistësh / shumicë, nga të cilët 7 janë agjentë, 2 mbledhës të pavarur dhe 1 koleksionist gjysmë të pavarur. Në vitin 2007 dhe 2008 kompania rriti eksportet e saj të sherebelës, ndërsa në vitin 2009 ajo ra për shkak të prodhimit më të ulët dhe uljes së kërkesës. Në të njëjtën kohë, konfirmohet tendenca e rritjes së çmimeve të blerjeve të MAP. Një prirje e tillë po shtrëngon kufijtë, pasi nuk ishte e mundur të rriten çmimet e eksportit. Për më tepër, për të mbetur konkurrues në tregun kryesor të sherebelëve në SH.B.A., ka qenë e nevojshme që pjesërisht të kompensohet amortizimi i dollarit, duke ulur çmimin e shitjes ekuivalent në euro. Ndër produktet e ndryshme, molla e zakonshme dhe trëndafili i qenve janë ato, kufijtë e të cilëve janë ende mjaft të dobishëm.

Address

Our Address:

Lagja 14, Shkozet 11/4 Durres

GPS:

41.31925096335723, 19.483300757434098

Plan My Route