AlbKalustyan filloi në 2014 si një bashkëpunim midis Xherdo të Shqipërisë dhe Kalustyan të Sh.B.A.

Synimi ynë ishte dhe gjithmonë do të jetë të sjellë produkte në të gjithë botën për klientët tanë me cilësi më të lartë, teknologji të fundit dhe shërbim të shkëlqyeshëm ndaj klientit.

Ne jemi prodhues dhe eksportues të më shumë se 26 bimëve aromatike medicinale organike Bio & vajra esenciale. Xherdo bashkoi forcat me Kalustyan – një udhëheqës në industrinë e barishteve dhe erëzave për t’i shërbyer tregut me një burim të besueshëm të bimëve shqiptare dhe vajrave thelbësorë, duke përdorur teknologjinë më të fundit për të ofruar premium standarde të cilësisë për klientët tanë globalë. Një fabrikë e re është themeluar në Maminas, me afarizëm biznesi në të gjithë Shqipërinë, Malin e Zi, Bosnjë dhe Hercegovinë për prodhimin e MAP-ve dhe vajrave esencialë. AlbKalustyan tani ka 26 MAP-të të ndryshëm dhe Vajra esencialë të çertifikuar nga ICEA / Italia në NOP & EU, Kanada me produkte të ndara në produkte gjysëm të gatshëm (pa rrjedh, pluhur ose barërat e këqija); dhe vajra esencialë.

AlbKalustyan është pjesë e Familjes Kalustyan.

Address

Our Address:

Vlashaj Nr 101,Maminas Durres

GPS:

41.37621439999999, 19.6059039

Telephone:
Plan My Route