Transport nderkombetar ne menyre tokesore dhe detare,edhe
per te trete. Agjensi doganore, agjensi spedicionere

Address

Our Address:

Lagjja Nr. 14, Shkozet Durres

GPS:

41.322464513598, 19.481975921324

Telephone:
Web:

-

Plan My Route