Ambra është një biznes familjar. Familja është me origjinë nga Durrësi dhe pronari aktual e krijoi Ambrën në 1995, në një ndërtesë pranë vendodhjes së tanishme. Në vitin 1996 u bë një zgjerim i mëtejshëm, dhe në vitin 2011 ka ndodhur rinovimi i të gjithë objektit. Në biznes janë të punësuar disa prej pjestarëve të familjes.

 

Address

Our Address:

Rr. A.Goga; Spitalle, Durrës, Shqipëri

GPS:

41.338090770136, 19.44402583238

Plan My Route