Import, eksport, prodhim dhe përpunim i mallrave industrial. Çdo lloj aktiviteti shtesë që lidhet me funksionimin e aktivitetit të sipërpërmendur.

Address

Our Address:

, Xhafzotaj, Durrës, Zona Kadastrale 2574, Nr.Pasurie 160/17

GPS:

41.344368413598, 19.547942827493

Telephone:
Web:

-

Plan My Route