ART INOX
është ide që lindi në fund të vitit 2011, menduam të sillnim në Shqipëri një ide të re, për punimin e Inoksit dhe te llamarines.
Arritëm të bëjmë një kryqëzim perfekt mes teknologjisë së fundit dhe eksperiencës së krijuar ndër vite në përpunimin e llamarinës.
Art Inox vjen në Shqipëri për të plotësuar të gjitha kërkesat e tregut Shqipëtar duke ofruar:
Cilësi të lartë dhe preçizion si dhe çmimet më konkuruese në treg.
Aktualisht punojme per tregun Italian.
Projektimi dhe saldimi jane pikat me te forta ku disponojme nje zyre projektimi unike ne llojin e saj dhe saldatore te patentuar CE.

Eksport – import, me përpunim aktiv (me regjim), me lëndë të parë të porositësit dhe jo vetëm, punime inoksi, montime, saldime, të materialeve me përbërje të tillë dhe metali, konstruksione metalike, produkteve të krijuara me këto materiale, prodhim dhe tregtim me shumicë e pakicë. Ndertime civile.

 

Address

Our Address:

Stacioni zooteknik Marikaj, durresRruga e Rrapeve

GPS:

41.373211213598, 19.623997116048

Telephone:
Web:

-

Plan My Route