Shoqëria e ndërtimit Best Konstruksion është themeluar më datë 24 Tetor 1995. Rreth 11 vite me vone ne 21 Nëntor 2001 u themelua shoqëria e ndërtimit The Best Construction si një Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuara. Ortak i vetëm i të dy shoqërive është Z. Agim Xhelilaj. Deri në vitin 2012, “The Best Co” ishte një nga tre kompanitë më profesionale të ndërtimit dhe zhvillimit të real estate në qytetin e Durrësit dhe një nga njëzetë kompanitë më profesionale në Shqipëri.

Address

Our Address:

Rruga Abdyl Frashëri, P. 11/1, EGT-Tower, Sh. 1, Nr. 14/2, Tirane, Albania

GPS:

41.319674, 19.81924

Plan My Route